Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 24.09.2011.
18:32
V. Tasić - Vesti A

Džeku ne smeta što sam udata!

Katarina Ostojić Kaja (28) nekoliko dana posvetila se isključivo novom dečku di-džej Džunior Džeku dok je boravio u Srbiji. Osim njega, nije je zanimalo ništa na svetu, a tek kada je otputovao ona je počela da komunicira sa ostatkom sveta.

- Nema razloga da budem tužna. Džek mi ne nedostaje, pa tek je otišao. Ali, već uveliko vodimo duge razgovore preko Skajpa. Čini mi se kao da je kraj mene. Uostalom, već sutra krećem na Ibicu gde će me on čekati. Ponovo ćemo zajedno provesti nekoliko divnih dana - kaže Kaja.


Nedavno ste rekli da vam nije do nove ljubavi. Da li je ova romansa samo marketinški trik kao podrška novoj pesmi?

- Možda mi u pojedinim trenucima nije bilo do ljubavi. Ali, brzo to prođe, jer ko ne voli kada je zaljubljen. Najbolje stvari u životu se dešavaju onda kada se čovek najmanje nada. Nisam se nadala, a sada uživam u ljubavnoj čaroliji, njegovoj pažnji i ne pamtim kada sam bila srećnija. Nas dvoje se dugo znamo, simpatije su su oduvek postojale, sve se polako krčkalo i sazrevalo, a sad je eksplodiralo!


Rekli ste da je ljubomoran, kako se nosite sa tim?

- Za sada - odlično. Ne prelazi granice uobičajene ljubomore. Nije mu pravo kad me gledaju drugi muškarci, ali to je normalno. Za sada je sve u okvirima tolerancije. Videćemo kako će se stvari dalje razvijati. Uvertira je dugo trajala, a onda se sve ubrzalo, sasvim neočekivano.

Da li mu smeta mu što ste udati, iako ste u braku još uvek samo formalno?

- Ne, Džeku to ne smeta. On dobro zna moju situaciju i jasno mu je da sam u braku sa Urošem samo na papiru. Dugo sam bila nezainteresovana za razvod, kao i moj bivši muž. Jednostavno, mrzelo me je da bakćem sa papirologijom. Ali, pošto su se stvari promenile, želim da ubrzam razvod. Nova ljubav je u meni probudila želju da stavim tačku na staru priču i da formalno okončam brak koji je odavno gotov. Nadam se da ću se i sudski razvesti čim se vratim sa Ibice.

Da li ste proverili ima li vilu sa bazenom kao što ste letos poželeli?

- Šalila sam se, naravno, ali vila i bazen ne bi škodili. Ko ne bi voleo da ih ima? A što se tiče mog dragog, pa nisam proveravala šta sve ima. Ali, eto, pretpostavljam da su u njegovom slučaju vila i bazen u izgradnji, ako ih već nema. Ima on mnogo važnijih kvaliteta nego što je vila. Na istim smo talasnim dužinama, imamo ista interesovanja, isto mislimo o mnogim važnim stvarima. Osvojio me je svojim ponašanjem, pameću, fizičkim izgledom. Nemam nijednu zamerku, bar za sada.
 

Učim ga srpski


 Na kom jeziku pričate sa Džekom?

-Na engleskom koji govorim perfektno. Od šeste godine ga učim i engleski jezik mi je kao maternji. Odlično se snalazim sa njim, a Džeka sam naučila nekoliko srpskih reči. Ume da kaže:"Hvala, da, ne, zdravo..." - kaže Kaja.


Kako vašu novu ljubav komentarišu vaša mama i ćerka?

 

- Moja ćerka ne obraća pažnju. Baš je briga, ona je zauzeta školskim obavezama. U svakom slučaju, drago joj je što je mama srećna. Moja mama je Džeka upoznala preko Skajpa. Nije preterano euforična, ali mi je rekla da je on dobar izbor za mene. 

POVEZANE VESTI

Subota 24.09.2011. 18:39
Zasto li ja ovo uopste procitah?
Subota 24.09.2011. 18:41
ko je ova debela istrosena nakaza?Opet nas zagusujete nebitnim osobama nepoznatih zanimanja.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online