Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.09.2011.
12:38
Vestionline A

Bred se razveo od Dženi iz dosade

Najpopularniji holivudski glumac Bred Pit napokon je priznao zašto se razveo od Dženifer Aniston. Za ti nije kriva lepa Anđelina, niti što Anistonova nije htela bebu, već to što mu je u braku bilo toliko dosadno da je Bred sam sebi postao dosadan!

Nekada vrlo zaljubljeni: Bred Pit i Dženifer Aniston

Bred Pit je u intervjuu za američki magazinu "Parejd" uporedio svoj život sa Žolijevom, sa kojom ima šestoro dece (troje usvojene), sa petogodišnjim brakom sa Anistonovom.


"Bilo mi je dosta izležavanja na kauču. Po ceo dan sam pušio travu i skrivao se u kući. Počeo sam da se osećam jadno i bilo mi je dosadno", rekao je Pit.

Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice kaže da je devedesete proveo skrivajući se od medija i trudio se da izbegne sve što ide uz život velike zvezde.

"Sve sam to radio zbog Dženifer. Hteo sam da pronađem neki zanimljiv film, neku zanimljivu životnu priču, dok je moj život bio sve samo ne zanimljiv. Oboje smo se pretvarali da je naš brak nešto što nije", rekao je 47-godišnji Pit.

Na opasku da ovakva izjava može da se interpretira da mu je u stvari sa Anistonovom bilo dosadno, odnosno da je ona dosadna Bred je odlučno negirao.

"Teško mi je kada čujem da se to tako interpretira. Džen je neverovatno darežljiva, draga i duhovita žena koja je moj prijatelj. To mi je važna veza koju veoma cenim. Ono što sam želeo da kažem nije da je Džen bila dosadna, već da sam sam sebi postajao dosadan i da sam za to samo ja odgovoran", istakao je glumac.


Bred i Dženifer su bili u vezi od maja 1998. godine, a venčali su se u julu 2000. Međutim, januaru 2005. objavili su da se razvode. Smatralo se da je razlog za razvod upravo Anđelina Žoli, koju je Bred upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", kada je njihova veza i počela. Nedugo potom, počeli su da žive zajedno, ali do danas se nisu zvanično venčali. Kažu da to neće učiniti sve dok se u celoj SAD ne dozvole gej brakovi.

Berd, Anđelina i mnogo dece

"Venčaćemo se kad to budu mogli i svi ostali", još jednom je potvrdio Bred Pit.
Još ništa od venčanja!


Na priče o navodnim svađama sa Anđelinom, mogućnosti braka ili sedmog deteta, Pit je slegao ramenima.

"Ne možemo protiv tabloida. Iskreno, sve već znate - venčaćemo se kada to budu mogli da urade svi ljudi koji se vole. Ne raskidamo, još uvek ne planiramo svadbu i nemamo sedmo dete na putu", rekao je Bred i ponovio: "Najpametnija stvar koju sam u životu uradio je da svojoj deci podarim Endži za majku. Čoveče, koliko sam srećan što imam tu ženu."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online