Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 24.08.2011.
05:47
Press A

“Nudili su mi milione za seks!“

Bivša mis Jugoslavije Tijana Stajšić priznaje da je dobijala nepristojne ponude ali i da ih je uvek odbojala. Prema njenim rečima, prostitucije ima svuda, a manekenke su najviše izložene tim pričama jer su lepe i zgodne.

Novosadska lepotica Tijana Stajšić, koja je pre deset godina osvojila titulu mis Jugoslavije, i dalje se nalazi na vrhu lista najlepših žena na svetu - američki magazin “Kompleks" nedavno ju je uvrstio na četvrto mesto najlepših Srpkinja.

U jeku priče da se veliki broj manekenki, fotomodela i pevačica bavi poslovnom pratnjom i elitnom prostitucijom, Tijana za “Pres“ otkriva da u tome ima istine.


“Toga ima svuda, bilo je, i biće. Manekenke su najviše izložene tim insinuacijama, budući da ti poslovi iziskuju ono što devojke koje se bave manekenstvom uglavnom imaju - lepo lice i zgodno telo. To važi i za pevačice. Svako bira svoj put i ono šta će i kako raditi“, kaže Tijana, priznajući i da je sama dobijala nepristojne ponude.


“Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da bar jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla biti milionerka“, kaže ona.


Zanosna Novosađanka nije iznenađena što se u izboru magazina “Kompleks" našla na četvrtom mestu najleših Srpkinja, ali ni time da je Ceca Ražnatović prvoplasirana na toj listi.


“Iako mi prija što sam u velikoj konkurenciji zauzela četvrto mesto, moram reći da sam se pre tačno deset godina našla među deset najlepših žena sveta na Izboru za mis sveta, tako da za mene ova lista nije ništa neobično. Svih deset nas zasluženo smo na listi, a smatram da je Ceca opravdano i zasluženo zauzela prvu poziciju. Njoj ona pripada u svakom smislu“, smatra Tijana.

POVEZANE VESTI

Sreda 24.08.2011. 09:11
Ja bih joj dao 2 crvena papira dinkica - prvi put(i to samo zato sto je kao,poznata) sledeci put 1 crveni papir a treci put ako dodje - dodje. Ne bih je vredjao tamo nekim milionima,sramota.
Sreda 24.08.2011. 09:05
hahha,na kraju ce nas uveravati kako je nevina.Da su joj nudili te milione naravno da bi pristala ali fazon je u tome sto joj niko to nije ponudio,takav tip zena ima na svakom koraku i muskarcima su veoma lako dostupne.
Petak 26.08.2011. 00:08
Kakva je, ja joj ne bih dao ni 100 evra! Morala bi ona meni da plati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online