Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 20.08.2011.
22:36
Mondo, Vestionline A

Najerotičnije glumice svih vremena

Internet portal posvećen "holivudskoj golotinji" za najerotičniju glumicu svih vremena proglasio je Anđelinu Džoli.

 
 
Fatalna Monika Beluči

Na listi TOP 100 najboljih erotskih scena sa poznatim glumicama, nalaze se "sve one" lepotice koje bismo i očekivali da se nađu na listi, ali ne ovim redosledom.

Najerotičnija glumica svih vremena je Anđelina Džoli, Monika Beluči je sedma.  Na desetom mestu se nalazi  Penelope Kruz, dok mesta između lepše polovine Breda Pita i supruga Vinsenta Kasela, kao i  Havijera Bardema, "popunjavaju" Helen Miren i Pamela Anderson!

Priznaćete, neočekivan izbor stručnjaka za seksipil.

Lista deset najerotičnijih glumica ikada izgleda ovako:

1. Anđelina Džoli - Poznata po svojim ulogama buntovnica i opasnih žena. Jedno od najpoznatijih filmskih ostvarenja u kojima se pojavljuje je "Tomb Rajder". U braku je sa poznatim glumcem Bred Pitom sa kojim ima šestoro dece.

2. Alisa Milano - Glumica koja se proslavila ulogom najmlađe sestre Fibi u američkoj seriji "Čari".

Zavodljivog izgleda i posedovanjem "x" faktora, Alisa je za kratko vreme dobila veliki broj obožavaoca.

3. Hale Beri - Osim po ulozi "Žene mačke" ostaće zapamćena po erotskim scenama u filmu "Bal monstruma", gde joj je partner bio Bili Bob Torton, bivši partner Anđeline Džoli.

4. Pamela Anderson - Osim što je bila udata za Tomi Lija, i što joj je Inspektor Blaža posvetio pesmu, Pamela je plenila ekrane svojim bujnim silikonskim poprsjem dok je spašavala ljude u seriji "Čuvari plaže".

5. Helen Miren - Oskarovka koja je za sobom ostavila filmska ostvarenja kao što je "Kaligula", zatim priča o životu kraljice Elizabete Druge "Kraljica" i dalje uspešno odoleva godinama.

6. En Hatavej - Mlada američka glumica koje se probila sa ulogom "Đavo nosi pradu", zatim odigrala sporednu ulogu u "Alisi", pojaviće se uskoro kao nova

"Žena mačka". Pre nje, te uloge su bile poverene Mišel Fajfer i Hale Beri. Ova uloga opravdava njenu titulu među 10 najerotičnijih glumica. 

7. Monika Beluči - Ne treba puno pričati o ovoj glumici. Osim što izleda već godinama kao seks bomba, pokazala se i kao odlična glumica. Najpoznatiji filmovi u kojima igra su "Otpozadi", "Malena" i "Pakt sa vukovima".

8. Pam Grier - Pripada starijoj gardi glumačke ekipe, a pored novijih američkih serija kao što je "L-word", njeno najpoznatije filmsko ostvarenje je "Džeki Braun".

9. Marisa Tomei - Još jedna američka glumica koja je pažnju privukla u filmu "Rvač" iz 2008. godine, pored Mikija Rurka.

10. Penelope Kruz - Španska glumica bez premca. Pored toga što je već sa 18 godina glumila u Almodovarovim filmovima, Penelope je s godinama postajala sve lepša i zanosnija. Trenutno je u vezi sa Havijerom Bardemom, sa kojim ima i decu. Njena najpoznaitja filmska ostvarenja su "Šunka, šunka", gde igra sa svojim sadašnjim mužem, zatim "Sve o mojoj majci", "Vanila skaj" itd.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.08.2011. 01:00
Uuuuuuuuuuuuuuuuuu,Monika Beluci i "Otpozadi".............
Nedelja 21.08.2011. 09:21
a gde je Kim Besinger,Brizit Bardo....? Angelina je neuhranjeno strasilo sa smesnim plasticnim sisama na koscatom telu.
Nedelja 21.08.2011. 11:14
PA GDJE JE SCARLETT JOHANSSON ?!?!?!?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online