Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 10.08.2011.
16:27
Vestionline A

Mitrović najavljuje najbrutalniju bitku ikada

Vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović najavio je novi programski koncept u "interesu srpskih potrošača i građana Srbije", a sprema i više javnih pitanja za Vladu Hrvatske i Jadranku Kosor lično.

Željko Mitrović u ofanzivi

"Ostalo je još devet dana do sednice Upravnog odbora Pinka, zakazane za četvrtak 18.08.2011. godine", napominje Mitrović, povodom problema sa hrvatskim vlastima oko njegove jahte i objašnjava da "to znači još devet dana pokušaja da se pronađe mirno rešenje".

Mitrović se, u međuvremenu, kako se napominje u saopštenju, "sprema za najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada".

Prema saopštenju, on "vraća ljude sa odmora, pripremaju se prilozi, skupljaju materijali, prave analize i potkrepljuju dokazi protiv institucija i lica u Hrvatskoj koja su odgovorna za nezakonit i korupciono-kriminalni rad".

Mitrović, takođe, sprema niz javnih pitanja za Vladu Hrvatske, kao i premijerku Jadranku Kosor lično, dodaje se u saopštenju.

"Bez obzira na razrešenje problema broda", najavljuje se u saopštenju, "neke mere, u okviru novog programskog koncepta se mogu sa sigurnošću očekivati, sve u interesu srpskih potrošača i građana Srbije".

"Ono što mene ohrabruje", ističe Mitrović, "jeste značajno buđenje hrvatske javnosti i visok stepen zabrinutosti oko pitanja incidenata koje srpski državljani doživljavaju u Hrvatskoj".

Dubrovnik je bila demonstracija dobre volje, objašnjava Mitrović, povodom posete ovog gradu, "da ne kažu posle da smo bahati, arogantni i nekomunikativni Srbi".

"Znači pokušali smo sve što podrazumeva savremena i civilizovana komunikacija", zaključuje Mitrović.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.08.2011. 18:02
Samo da se podsetimo da je na sednici Direkcije JUL održanoj 11.09.1998 godine drug Željko Mitrović izabran za Predsednika komiteta za marketing ali ne za funkciju u Direkciji JUL. Taj udarac je teško podneo pa se iskreno isplakao drugarici Miri koja ga je jedva utešila rečima da je još mald i da ga čeka velika karijera. Bila je u pravu, tako je lepo bilo otići na hrvatsku rivijeru pa biti viđen i oni na kraju ovako. Osveta će biti strašna, ima na Pink da piše SVI SMO MI ŽELJKO, ali će onda stići kontra na HRT će pisati SVI SMO MI HRVOJE. Tokom projekcije zabranjeno grickanje semenki u sali.
Sreda 10.08.2011. 19:28
Nesto ne mirisem ovog Mitrovica ali bi bio red da Vlada nauci od njega kako se brane srpski interesi. Kad malo bolje razmislim, ne mogu da se setim bilo kog "neprijatnog" pitanja koje je Tadic uputio Hrvatima.
Sreda 10.08.2011. 18:59
zamislite neki zeljko mitrovic se naljutio i radi ono sto treba drzava da radi,da stiti interese srbije. on ce stititi interese srbije u odnosu na hrvatsku i hrvate,a ko ce stititi interese srbije u odnosu na crnogorce,albance,slovence... ? srbi iz srbije za srbe iz srbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online