Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.07.2011.
15:21
Vestionline A

Šušnjara: Radujem se dolasku u Beograd

Andrea Šušnjara (24), aktuelna pevačica hrvatskog pop benda Magazin, za godinu dana u grupi pokazala se kao pun pogodak. Ovu energičnu plavušu publika je zapazila još 2004. godine, kad je pesmom ''Noah“, osvojila drugo mesto na Dori. Međutim, Andrea se u novom okruženju savršeno snašla i, kako i sama kaže, zaista uživa.

Nedavno ste proslavili svoj prvi rođendan u Magazinu. Kakvi su utisci sad kad se osvrnete na prethodnih godinu dana?
Sjajni, snimila sam četiri pesme i sve četiri su jako dobro prošle kod publike, jako puno sviramo imamo dosta nastupa ne mogu se požaliti jako mi je lepo.

Kakav je bio osećaj kad je trebalo da započnete karijeru u jednom od najpopularnijih bendova bivše Jugoslavije? Da li je bilo treme?
Ne bih to nazvala tremom, bila sam ubuđena i sretna jer je to za mene bio izazov kojeg sam se odmah prihvatila.

Sad Vas publika već uveliko prepoznaje po hitovima ''Sijamski blizanci“, ''Kemija“ i ''Još se ne bi udala“, a nedavno se pojavio i još jedan ''Maslačak“. Kako smo čuli, spot za novu pesmu će se snimati na za sad tajnoj lokaciji?
Tako je, u pripremi je spot za novu pesmu Maslačak koji će biti pravo iznenenađenje. Nešto sasvim drugačije od spotova do sada. Mogu samo reći da možete očekivati nešto ludo i zabavno.

Koliko se ove nove numere razlikuju od ranijih pesama po kojima je grupa bila prepoznatljiva godinama?
Mislim da nove pesme nisu toliko različite od onih po kojima je ova grupa poznata. Kroz sve pesme je provučen prepoznatljiv rukopis bračnog para Huljić, jedino što je možda drugačije je to što su pesme pomalo modernijih aranžmana i zvuka koji je bliži mlađoj publici koja prati svetsku muzičku scenu.

Za kad je planiran izlazak novog albuma grupe, a ujedno i prvog Vašeg?
Nismo još dogovorili izlazak albuma jer snimamo pesmu po pesmu i radimo spotove za iste.


Da li kao i većina devojaka najviše novca trošite na garderobu, cipele, šminku..., a onda opet nikad nemate šta da obučete?
Upravo tako. To je večiti problem, ali onaj slatki problem. Jako puno volim šoping i stalno kupujem haljine, cipele i torbe iako ih ne mogu obući nekoliko puta za redom. Trudim se stalno biti u nečem novom.

Kako provodite vreme kad uhvatite neki slobodan trenutak i hoće li ovo leto proći radno ili će biti malo vremena i za odmor?
Ovo leto je radno kao i ono prošlo. Obilazićemo Jadran celog leta i raditi letnje koncerte. Imamo nastupe skoro svaki dan i tako do sredine avgusta. Nadam se da ću posle toga naći malo vremena i za odmor.

Kako je u ljubavi? Pisalo se da ste u ozbiljnoj vezi sa studentom Domagojom Beškereom, razmišljate li možda o udaji ili je za sad situacija kao i u pesmi „Još se ne bi udala“?
Mogu samo reći da je ljubav za sada dobro, ipak ne bih previše govorila o tome. Najvažnije je da sam zadovoljna.


Da li možemo da očekujemo uskoro koncert ''Magazina“ u Beogradu?
Ja se nadam da da, već sam imala jedan koncert u Beogradu prošle zime i bilo mi je jako lepo. Radujem se novoj poseti Beogradu i naravno, dobrom provodu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online