Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 24.07.2011.
01:44
Mondo A

Zašto niko nije pomogao Ejmi?

Vest o smrti jednog od najboljih vokala današnjice, Ejmi Vajnhaus, šokirala je javnost. Fanovi se pitaju, ukoliko je tačno ono što svi naslućuju, da je uzrok smrti predoziranje, zašto joj niko nije pomogao?

Tragičan kraj: Ejmi Vajnhaus
 

Od kako je kročila na scenu bilo je jasno da je britanska pevačica Ejmi Vajnhaus (1983-2011) jedan od najboljih vokala današnjice i da je "tu da ostane".

Nakon prvih hvalospeva o devojci koja je rasla uz muziku Frenka Sinatre i koja je za muzički pravac, u “moru” pevačica poput Britni Spirs, izabrala da vrati pedesete i šezdesete godine prošlog veka, krenule su i kritike.

Kritike na račun njenog ponašanja na bini koje smo i sami, nažalost, videli nedavno na Kalemegdanu, kašnjenja na nastupe, pa čak i konzumiranja narkotika tokom koncerta, burne veze, a onda i brak sa Blejkom Filderom Sivilom…skoro svega.

Bila je predmet podsmeha medija, paparaci su grabili svaku priliku da je uslikaju pijanu i razmazane šminke, a porodica se oglasila tek nekoliko puta kako bi rekla da njihova ćerka ima problem i da rade sve što je u njihovoj moći…

Njen menadžment je pompezno najavljivao da se “ona vraća spremnija nego ikad”, da je alkohol na njenoj turneji zabranjen, a koncert na Kalemegdanu nam je pokazao da izgleda niko ni prstom nije mrdnuo.

Fanovi širom sveta priznaju da je sama kriva, ali ipak postavljaju jedno pitanje - Zašto niko ništa nije uradio, kada su svi znaci bili tu?

Mobi: Žao mi je što joj nisam pomogao

 

Britanski muzičar Mobi, koji je nastupio iste večeri kada i Ejmi Vajnhaus u Beogradu, oglasio se povodom Ejmine smrti na svom tviter nalogu, rečima da mu je žao što nije mogao tada da joj pomogne. Neposredno nakon što je vest o smrti Ejmi Vajnhaus objavljena, Mobi je na tviter profilu napisao kratko: "Tako užasno tužno i nepotrebno".
Nakoliko minuta kasnije, dodao je: "Nakon našeg zajdničkog koncerta u Srbiji, voleo bih da sam mogao da pomognem Ejmi. Žao mi je."

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.07.2011. 11:02
E,da su barem kolege muzičari zaista bili u njenoj klonji i apartmanima kao u ovom "Rehab" spotu,možda bi njena sudbina bila drugačija. Ovako,ostaje mi samo da lamentiram i prisećam se sjajnih ljudi iz svog okruženja koji su na sličan način poginuli od droge jer su bili sami,bez podrške i bez volje da se bore za sopstveni život.
Nedelja 24.07.2011. 02:23
Mozda moze da se odnosi i na Ejmi. http://www.srpskaanalitika.com/2009/08/26/vanja-vucenovic-monarh-presudio-kralju/
Petak 12.08.2011. 10:58
nije pokusala ni sama sebi da pomogne. a cini mi se da je nekome stalo da ode sto pre. vidi se kako se sad uzimaju pare.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online