Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 23.07.2011.
18:46
24sata.hr A

Ejmi Vajnhaus pronađena mrtva

Britanska pevačica i tekstopisac Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) umrla je u 27. godini, a pronađena je danas popodne u svom stanu u severnom Londonu, saopštila je policija.

Hitna pomoć iznosi telo Ejmi Vajnhaus iz njenog stana u Londonu
 

Ejmi Vajnhaus je, pored toga što je imala fantastičan glas, bila poznata po svom problematičnom privatnom životu.

Kako je preneo sajt entertainment.ie, menadžeri Vajnhaus potvrdili su da je ona umrla od prevelike količine droge, dok policija još nije objavila uzrok njene smrti.

Ejmi u klubu "27"

Pevačica je okončala život u 27. godini, i tako postala član kluba "27". U ovaj klub su "učlanjeni" još Džimi Hendriks, Dženis Džoplin, Džim Morison i Kurt Kobejn, koji su takođe okončali život u Ejminim godinama.

 Londonska hitna služba navela je da je Vajnhaus već bila mrtva kada su dva vozila hitne pomoći stigla do njenog stana.

Ispred njenog stana mogla su se videti parkirana kola hitne pomoći, a cela ulica je bila okružena policijskom trakom, i nikome nije bio dozvoljen prilaz.

Ejmin otac Mič je u trenutku njene smrti bio na putu ka Njujorku, a vest su mu saopštili po sletanju aviona, posle čega je krenuo nazad u London. Njena izdavačka kuća "Univerzal" potvrdila je njenu smrt i izrazila duboku ožalošćenost zbog "iznenadnog gubitka tako talentovane muzičarke, umetnice i izvođača".

Mnoge njene kolege i druge javne ličnosti uputile su saučešće.
 

Diva soula i džeza, kako navodi agencija AP, "sa samodestruktivnim navikama koje su bacile senku na njen izuzetan muzički talenat", stekla je slavu drugim studijskim albumom "Back to Black" iz oktobra 2006.

Ejmi je u Beogradu trebalo da održi koncert 18. juna. Pevačica se pojavila na bini u vidno lošem stanju pod uticajem droge i alkohola. Pokušala je da održi koncert, ali nije uspela. Publika ju je izviždala. Posle tog sramotnog nastupa, Ejmi je otkazala celu turneju. 

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Subota 23.07.2011. 19:02
Шта ти је живот ... сад ће сви они који су били на концерту моћи да кажу да су били на "последњем концерту" Ејми Вајнхаус ... а ко је сачувао карте ... интернет аукција, уххх ... А о Ејми ... нека јој је лака земља, о покојнику све нај, нај ....
Subota 23.07.2011. 19:04
Šteta. Droga je smrt. RIP.
Subota 23.07.2011. 19:25
STRASNO! Eto to je danasnji svet! Devojka je umirala na ocigled citave javnosti, ali nikog nije briga...dovoljno su zaradili na njoj, rehabilitacije bi ih previse kostale, pa nek' umre. Prestrasno!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online