Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 18.07.2011.
23:44
Svet A

Tijanić i Mitrović na kafici

Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić i vlasnik “Pinka“ Željko Mitrović, sastali su se danas u poznatom beogradskom restoranu "Franš", prenosi “Svet“.

Ljuti rivali za istim stolom - Željko Mitrović i Aleksandar Tijanić

Za jednim od stolova u bašti ovog restorana sedeli su, mnogo bi rekli ljuti rivali ili bar tržišni konkurenti ako nista drugo - generalni direktor javnog servisa Srbije, Aleksandar Tijanić i prvi covek najgledanije komercijalne televizije - Željko Mitrović.


U društvu dvojice srpskih medijskih magova bila je i Jadranka Drinić, direktor kompanije "Multikom" u okviru koje posluje i marketinška agencija - "Direkt media".


Da li je tema razgovora bio marketinški budžet, osvrt na godine ljutog rivalstva ili neki zajednički planovi za budućnost – nije poznato. Vreme će pokazati o čemu se razgovaralo, ali kako zaključuju izveštači “Sveta“, svima je bilo jasno da su Tijanić, Mitrović i Drinićeva vodili vrlo živ i zanimljiv razgovor.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.07.2011. 15:13
Bez sumnje ih je naterala muka zbog najgledanijih voditelja ali na njihovu žalost "preletača" da sednu i dogovore cenzus preko koga neće hteti da idu ni jedan ni drugi. Koliko je Mitrović svojom paranojom rasterao najbolje radnike od sebe,toliko je hohštaplerski rezon Tijanića udaljio od RTS-a čitavu brigadu mladih novinara željnih profesionalnih angažmana u ekskluzivnim emisijama,u čemu,u poslednje vreme, prednjači "Prva"! More,jebite se autokrate,despoti i vlastodršci!
Utorak 26.07.2011. 03:22
Evo Tijanićeve nedoslednosti, zato verujem da je Nikolić u pravu: Tijanić o ponovnoj kandidaturi za mesto generalnog direktora RTS-a. (Fonet, 28. 04. 2010. godine). "To vreme je prošlo. Sledeće četiri godine ova fotelja biće električna stolica. Volim roštilj, ali ne volim kad sam nekome biftek." Press, 28. 04. 2010. godine I pored tvrdnje da neće, Tijanić se, ipak, kandidovao za generalnog direktora Javnog servisa. Kasnije je objasnio da su ga, navodno, saradnici naterali da se kandiduje, iako je on lično smatrao da je ovo najbolji trenutak da napusti RTS.
Utorak 26.07.2011. 03:44
Toma je ipak u pravu u vezi ljigavca Tijanića: Ne bih, ali kad već insistirate... Još kada je 2004. spekulisano da li će on postati novi direktor Radio televizije Srbije, Aleksandar Tijanić, navodno, nije bio zainteresovan za tu poziciju. "Budući da je to mesto manje-više političko, novi šefovi RTS-a biće proizvod političkog kompromisa, a vi znate da ja baš ne volim tu reč. Ne znam šta bih uradio sa ponudom koju nisam dobio." (Večernje novosti, 28. 02. 2004. godine) Već narednog meseca Tijanić je pristao na ono što ne voli i postao je prvi čovek RTS-a.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online