Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.07.2011.
17:43
Blic A

Nataši Bekvalac 6.000 evra za nastup

Pop pevačica Nataša Bekvalac prekinula je odmor u Beču kako bi u subotu uveče u Vrnjačkoj Banji održala koncert za koji je navodno dobila honorar od čak 6.000 evra.

Razočarala fanove: Nataša Bekvalac

Bekvalčeva je nastupila na sportskom igralištu “Kocka”, gde se okupilo par stotina njenih fanova, što je mnogo manji broj u odnosu na onaj koji su organizatori predvideli, jer je u tom trenutku u banji boravilo oko 50.000 posetilaca, koji su došli zbog velike karnevalske povorke.

Očekivalo se da će na njen nastup doći par hiljada fanova, ali broj onih koji su kupili ulaznicu nije uspeo da dosegne ni hiljadu. Nastup poznate Novosađanke bio je zakazan za 23 časa, ali se pevačica na bini pojavila sa gotovo sat vremena zakašnjenja, što je iznerviralo veliki broj onih koji su se u tom trenutku nalazili na “Kocki”.


Iako je zvanični deo koncerta odradila profesionalno, pevačica ni najmanje nije bila raspoložena za druženje i fotografisanje sa fanovima, a odbila je i da daje bilo kakve izjave za medije.


“Delovala je dosta nervozno i bila je neprijatna. Nije htela ni s kim da se fotografiše. Imali smo priliku da idemo i na Severinine nastupe i možemo da kažemo da je ona mnogo veća zvezda od Nataše jer je prema svima ljubazna i srdačna“, kažu mladić i devojka koji su u subotu bili na koncertu.


Zanimljivo je da se za ovaj nastup Bekvalčeve u Vrnjačkoj Banji znalo dosta unapred, iako je Natin predstavnik za štampu potvrdio da će ona ostati u Beču do kraja vikenda. Nataša je u Beč otišla zbog nastupa u tamošnjoj diskoteci “Modi“, ali i kako bi obavila poslednju kupovinu pred odlazak na čuveno ostrvo Ibicu, na koje planira da otputuje sa svojom sestrom Kristinom.


Odmor na Ibici treba da posluži sestrama da se odmore od pritiska javnosti kome je Nataša bila izložena prethodnih meseci zbog razvoda od vaterpoliste Danila Ikodinovića.


“Nataša i Kristina su izuzetno vezane i, osim što su sestre, najbolje su drugarice. Zbog toga su, nakon svega što su prošle ove godine, odlučile da zajedno odu na letovanje. Nataša oseća veliki pritisak i želi da pobegne što dalje i da se odmori daleko od očiju javnosti“, kazao je za “Blic“ izvor blizak porodici Bekvalac.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.07.2011. 22:22
Наташа ово Наташа оно паре-провод-куповина-сузе-трач----- Јави те се треба јој спонзор да је финансира!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online