Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 14.07.2011.
23:10
Vestionline A

Amerikanci proglasili Cecu najlepšom Srpkinjom

Uspeh Novaka Đokovića zainteresovao je Amerikance da otkriju kakve sve talente i čari Srbija krije. Prvo na šta su naišli su lepe žene, pa su sastavili listu.

Magazin "Complex" objavio le listu deset najlepših žena u Srbiji, a birane su lepotice iz različitih sfera javnog života - manekenke, glumice, pevačice, sportistkinje i starlete.

Ukus Amerikanaca je presudio da je najlepša Srpkinja Ceca Ražnatović. Američki mediji je opsuju kao srpsku Madonu i dodaju da je ona žena sa velikim uticajem koji koristi kako u politici, tako i u humanitarnom radu kojim se bavi. Magazin dodaje i da je najlepša Srpkinja ujedno i najplaćenija muzička zvezda u regionu, a kao pikanteriju navode da je imala tu privilegiju da zatvorsku kaznu služi kod kuće.

Na drugom mestu se našla naša teniserka Ana Ivanović, treća je manekenka Nina Seničar (u vezi sa američkim glumcem i muzičarem Džeradom Letoom), a četvrto mesto pripalo je bivšoj misici Tijani Stajšić.

Noletova devojka Jelena Ristić je broj pet na listi najepših. Amerikanci je hvale jer svom dečku uvek pruža podršku dok je na terenu, kao i zbog svoje prirodnosti i jednostavnosti.

Šesta na listi je Danijela Dimitrovska - vladarka inostranih modnih pista. Danijela je poznata i kao portparol brenda "Loui Viton" i "BCBG", a domaćoj javnosti i kao devojka Ognjena Amidžića.

Lepotica pod rednim brojem sedam je Maja Latinović, manekenka koja je radila naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su "Vog", "Bazar" i "Harper`s", a učestvovala u kampanjama Roberta Kavalija, Oskara de la Rente i Versaćea.

Osmo mesto među najlepšim Srpkinja pripalo je Bojani Novaković. Glumicu opisuju kao ime koje se munjevitom brzinom penje "holivudskim stepenicama". Poznata je po ulogama u filmovima "Drag Me To Hell", "Edge of Darkness" i "Devil".

Deveto mesto pripalo je manekenki Manji Babović, ćerki srpskog biznismena Milije Babovića koju opisuju kao devojku u usponu u svetu mode, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti sve njene maštarije.

Na desetom mestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentkinja ekonomije, ćerka biznismena, a američki magazin navodi da se trenutno bavi samopromocijom. "Ona najpoznatija srpska sex bomba koja uživa da svoje golišave fotografije postavlja na Internet", zaključio je svoju listu "Complex" magazin. 

POVEZANE VESTI

Petak 15.07.2011. 00:06
Љепша је Јелена Ристић ! У њој видим идеалну женску особу. Без умјетних додатака, пластике у уснама и грудима, цура је природна. Преслатка је.
Petak 15.07.2011. 00:28
Србија има много природне славенске лепоте. Част Цеци, али ова титула јој не припада.
Petak 15.07.2011. 07:37
Они да знају шта је лепо њихове мисице би често побеђивале на светском такмичењу.Па то је највише измешана нација на планети и ако они немају лепе девојке ко има?Готово увек пошаљу девојке које су далеко иза скоро свих такмичарки.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online