Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 09.07.2011.
11:41
Opera 17, Press online A

"Ima lepših devojaka od mene"

Mis Srbije Milica Tepavac (23), koja će našu zemlju predstavljati na ovogodišnjem izboru za mis sveta 6. novembra u Londonu, za beogradske medije priznaje da, iako trenutno nosi zvaničnu titulu, svesna je da od nje postoje mnogo lepše devojke. Atraktivna Novosađanka kaže da neće obrukati Srbiju na takmičenju u Engleskoj.

Mis Srbije za 2011. godinu: Milica Tepavac
 

- Veliki sam etnolog i trudiću se da je predstavim u najboljem svetlu. Volela bih da budem kao Novak Đoković na Vimbldonu. Ugledaću se na njega - rekla je ovogodišnja pobednica u takmičenju za najlepšu devojku Srbije.

Smatraš li da si stvarno najlepša?
- Ja imam titulu najlepše Srpkinje, ali to ne znači da u Srbiji nema još mnogo devojaka koje su lepše od mene. Još uvek sam u šoku i ne osećam se kao mis Srbije, ali kada se slegnu utisci, verovatno ću postati svesna toga.

Šta je to što te je izdvojilo od ostalih učesnica?
- Mislim da imam neku specifičnu lepotu, ali nadam se da je presudio moj karakter koji je žiri imao prilike da upozna za 15 dana, koliko je proveo sa svima nama i uspeo da vidi kakve životne odluke donosimo svaka pojedinačno.

Kada si proglašena za mis, bila si prilično iznenađena. Zar nisi očekivala plasman kada je vas pet ostalo na sceni?
- Bila sam paralisana od šoka! Nisam umela ni da se nasmejem, ni da zaplačem, jednostavno nisam verovala šta mi se dešava. Očekivala sam dobar plasman kada sam već stigla do poslednjeg kruga, ali ni u najluđem snu nisam sanjala da će kruna zasijati na mojoj glavi.

Kako si se prijavila na izbor?
- Već sam učestvovala na izboru za mis pre pet godina i pokazala sam se tada kao devojka koja jako dobro hoda na modnim pistama, pa sam organizatorima pomagala da uče devojke da hodaju. Želela sam da se družim i upoznam nove ljude, i to me je privuklo da se ponovo prijavim.

S obzirom na to da studiraš književnost, jesi li sada napravila malu pauzi i kakvi su ti dalji planovi kada je obrazovanje u pitanju?
- Ja sam apsolvent i ostalo mi je još nekoliko ispita da završim fakultet, tako da ne brinem puno jer sam na samom kraju. Obrazovanje mi je jako važno.

Kako tvoja porodica reaguje na titulu?
- Sećam se trenutka kada sam stajala na sceni pre proglašenja da sam ih videla u publici, onako sićušne na sedištima, nisam mogla da zamislim kako se osećaju, ali mi je bilo bitno da ih vidim da su tu. Naravno da im je drago što sam postigla ovakav uspeh.

Jesi li radila nešto na sebi od plastične hirurgije?
- Nisam i neću jer volim sebe sa svim svojim vrlinama i manama. Nemam ništa protiv devojaka kojima će silikoni dići samopouzdanje, ali ja nisam jedna od njih. Blagostanje za mene nije fizičko savršenstvo.

Koliko si spremna da se izboriš sa drugom stranom medalje koju nosi modeling, pre svega alkohol, drogu i prostituciju?
- Ja sam u agenciji koja mi po pitanju svega toga uliva ogromno samopouzdanje i poverenje da ću biti zaštićena. S druge strane, imam 23 godine i, ako se dosad nisam odala tim porocima, zašto bi me to privuklo sada. Nisam poročna.

Subota 09.07.2011. 13:29
...."Ima lepših devojaka od mene" ....ima...i to mnogo.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online