Četvrtak 30. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.07.2011.
12:58
Vestionline A

Pogodite ko se prvi izvinio Rafi?!

Novak Đoković je Srbiji sinoć pred Narodnom skupštinom poručio da njegova zemlja i narod imaju dušu, a vrcavi duh se video i u tome što je na jednom od transparenata regionalni Jutjub hit "sedam jegera" preinačen u "Da te Nadal vidi sada da se u Madridu opijaš, 7 bekhenda“. Duhovoti mozgovi su Novakov uspeh na Vimbldonu iskoristili i za novi vic na račun predsednika Tadića: "Šta je Tadić radio na Vimbldonu? - Išao da se prvi izvini Nadalu!"

Ajmo ljudi da se smejemo i slavimo: Novak Đoković

Ovo su najnoviji vicevi o Novaku Đokoviću nastali u proteklih 40 sati. Ali ima ih još.

Naime, ceo svet je pre dva dana video kako je Novak posle pobede nad Nadalim klekao na kolena i pojeo struk engleske trave. Komentatori jednog sportskog programa su nam juče ispričali da ga je odmah posle finala posetila doping kontrola - zbog čega je Nole kasnio na zakazani intervju, a novinar u studiju je dodao: "Da, i našli su mu travu".

I eto novog vica: Pitali Novaka šta je bolje trava ili šljaka? A, on odgovora: Ne znam, šljaku nisam duvao.

Finale Vimbldona pratili smo u nedelju popodne pa je emisija "Utisak nedelje" mogla da se, za promenu, održi na vreme. Iako se iz Oljinih priloga može reći da veoma poštuje Novaka Srbi su joj napravili vic.

Kome smeta Novak Đoković? - Olji Bećković, jer nikada ne zna kada će joj početi emisija.

Ah, video je Rafa...i nije mu bilo milo

Međutim, većina viceva o Novaku liči na one stare o Srbima, Amerikancima i Rusima, ili Srbima, Hrvatima i Bosancima. U ovom slučaju Novaku, Nadalu i Federeru. Naravno, u njima smo mi najbolji.

Sreli se Novak Đoković i Rafael Nadal, i pita Novak: Šta ima brate?
"Ništa, petnaest", odgovori Španac.

Uspavljuje Federer sina, a mali će: Tata, kad porastem voleo bih da igram tenis kao Novak Đoković! "I tata bi sine…"

Šta kaže Rafael Nadal Rodžeru Federeru? - Ja sam za tebe Đoković!


Šta kaže Nadal dok ga Nole šeta po terenu? - Vamos-tamos!

Da je Nole najbolji govori i to što je ušao u vic o Čaku Norisu. Jer Nole je jedini komeje Čak Noris poslao "friend request".

 Boris Tadić je u euforiji Noletove pobede rekao da bi mu rado prepustio predsedničku funkciju, a agencija Asošiejted pres je objavila da bi na izborima u Srbiji on sigurno i pobedio.

Međutim, za početak, građani su bili skromni i na Fejsbuku osnovali grupu koja samo traži da se Novak stavi na novčanicu od 2.000 dinara. Kad je već inflacija, makar da gledamo Noleta. 
 

Ako imate neki dobar, novi ili stari, vic o Novaku Đokoviću pošaljite nam da se smejemo zajedno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online