Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 02.07.2011.
10:46
Press A

Severina: Nisam još za udaju

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković u intervju za beogradski “Pres“ najavljuje novi album za jesen na kome će se naći njene dve autorske pesme. Seve kaže da je srećna u veti sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, ali da je još rano za udaju.

Seve je nedanvo nastupila u finalu rijalitija “Veliki brat“ gde je izvela svoj novi singl “Bred Pit“. Pesma je naišla na odličan prijem publike, što veoma raduje atraktivnu Splićanku uoči izlaska njenog novog albuma.

Anđa se ne ljuti zbog Breda: Seve zadovoljna prijemom nove pesme


“Jako sam srećna jer je singl na Jutjubu za nepunih 20 sati otkad je postavljen imao 115.000 pregleda, i to me je razveselilo. Prvi put sam pesmu javno izvela u finalu rijalitija ’Veliki brat', gde je bilo puno raznolike publike, koja prvenstveno nije došla zbog mene, i čini mi se da su pesmu dobro prihvatili, što mi je dalo vetar u leđa“, kaže Severena i dodaje da ne veruje da će Anđelina Džoli što je pesma nazvana po njenom mužu.


“Bred Pit je jedan opštepoznat muškarac u svetu. Pesma ne govori o njemu, nego se dotični u pesmi upoređuje s njim. Singl ima dobru energiju i ritam. Navikla je Anđelina na to da pored sebe ima poželjnog muškarca. On bi trebalo u rečniku da bude zaveden kao sinonim za jednog takvog tipa“, smatra Seve.


Novi album naći će se u prodaji u septembru, a Severina se ovoga puta pojavljuje i kao autorka dve pesme.


“Tačno je, napokon ću se pojaviti i kao autor. Doduše, biće dve kompozicije, što nije tako puno, a hvalim se kao da sam uradila ceo album sama! Ipak, radujem se tome kao malo dete. Prikupila sam pesme za album i u uži izbor je ušlo 17 jer mi je veliki broj autora ponudio dobre pesme. Sve ću otpevati, pa ću na album staviti 11, a možda objavimo i svih 17, to još nisam odlučila“, kaže hrvatska pevačica.


“Ljubav je uvek najbolja tema za pesmu“


Severina kaže da peva o ljubavi jer je ljubav uvek najbolja tema za pesmu. “Šteta je bacati dobru melodiju za neke socijalne teme, naročito ako su ti likovi političari, onda se brzo menjaju. Emocijama je mesto u pesmama, a ja sam žena i meni je emocija pokretač čak i onda kad je ona stara, jer svakakve se emocije nalaze u nama, i nove i stare i lepe i bolne“, kaže ona.


A ljubavi ovih dana u Severininom životu ima mnogo. U srećnoj je vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. No, s druge strane, tabloidi im ne daju mira, pa je ovaj par česta tema, često nepreciznih i netačnih novinskih tekstova.

“Mi živimo zajedno od prvog dana i lepo nam je. Jedan srpski list je napisao, a ostali mediji su prenosili, da ću se preseliti u Čačak. Mislim, Čačak je lep, da me ne shvatite pogrešno, bila sam tamo na dodeli nagrada, pisalo se i da ću se prebaciti u pravoslavnu veru, da sam pet puta bili u Budimpešti, a ja nikad nisam bila ni u Mađarskoj“, kaže Severina, dematujući pisanje jednog lista da su se ona i Milan nedavno posvađali u javnosti.


“Smejali smo se oboje u kući kada smo pročitali da smo se posvađali i neke reči ružne govorili jedno drugom. Mi takav rečnik ne koristimo u kući i pitala sam se šta je sledeće što ću pročitati o sebi, da sam sama sebi baba ili da će mi izrasti treća dojka, što i ne bi bilo tako loše“, kaže Seve kroz šalu.

I pored toga što je, kako kaže, veoma srećna sa Milanom, njih dvoje za sada ne planiraju brak.


Seve možda i na filmu

Severini već godnu i po dana na stolu stoji ponuda da zaigra u filmu “Biznis, bejbi“, ali da li ćemo je gledati na velikom platnu zavisi, kako kaže, prvenstveno od njene muzičke karijere.


“Ponuda postoji već godinu i po dana i nekako prerano se saznalo za to jer ja još nisam sigurna da li mogu da je prihvatim! Snimanja kreću u vreme kada bi ja trebalo da promovišem svoj novi album, a moja muzička karijera je na prvom mestu“, poručuje Severina.

POVEZANE VESTI

Subota 02.07.2011. 21:05
Право да вам кажем, заболе ме.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online