Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 02.07.2011.
04:03
Vestionline A

Kejt Mos zbog venčanja blokirala selo

Manekenka Kejt Mos udala se danas za gitarisu grupe "The Kills" Džejmija Hinsa. Celo selo Kostvold, u kome je ceremonija održana, bilo je blokirano, a njena ćerka Lila Grejs bila je jedna od 15 deveruša.

Kejt je nosila prekrasnu "sirena" venčanicu u boji šampanjca s bezbroj ušivenih perlica, a dizajnirao ju je Džon Galiano. Specijalno za Kejt cipele je napravio čuveni Manolo Blanik, koji ih je po njenoj želji postavio plavim uloškom, da bi Kejt, kako tradicija nalaže, imala "nešto plavo".

Venčanje je održano u seoskoj crkvi u Kostvoldu, a glavna deveruša bila je manekenkina ćerka Lila Grejs Rouz, koja ima tek osam godina.

"Bilo je to pravo 'Bum! Tras!' rokersko venčanje. Par je izašao iz crkve s petnaestan deveruša, razmenili su nekoliko poljubaca i zaputili se prema "rols rojsu", a rok muzika je treštala iz svakog ćoška. Bio je to 'Vau! Kejt Mos se udala' trenutak", izjavio je jedan od gostiju venčanja.

U selu samo obezbeđenje

Mirno selo Kotsvolds na zapadu Engleske već nekoliko dana je zatvoreno za sve posetioce, a u njega, prema rečima meštana, nesmetano može da uđe samo obezbeđenje. Stanovnici sela smeju da uđu samo ako imaju posebnu dozvolu koja im je prethodno izdata. Na imanju Kejt Mos pre nekoliko dana podignut je veliki šator, a Kejt je nedavno održala probu za venčanje i pozirala sa verenikom ispred lokalnog paba.

Posle poziranja s deverušama ispred crkve, par se odvezao "rols rojsom" u kuću manekenke u Kostvoldu, gde će provesti naredna tri dana u slavlju. Mediji prenose da će za muziku na žurci biti odgovorni Snup Dog, Igi Pop, Bet Dito, Karl Barat i Kanje Vest, dok su hranu obezbedili "Dorčester" i hotel "Ric Pariz".

Dan uoči venčanja u selu su primećeni ćerka rokera Mika Džegera Džejd i frontmen "Prajmal skrima" Bobi Gilespi. I basista “"Prajmala" Meni biće među 300 gostiju na proslavi tokom vikenda, koja je u medijima nazvana "Mos-stok", a navodi se da je ta trodnevna zabava "teška" 500.000 funti. Među zvanicama su i Naomi Kempbel, Vivijen Vestvud, Stela i Meri Mekartni, tajkul Filip Grin, umetnik Trejsi Emin, Rajs Ifans, Džad Lou i Džo Vud.

Kejt i Hins zajedno su od 2007. godine. Ćerku Lilu dobila je pre osam godina u vezi s Džefersonom hakom, a zabavljala se i sa Džonijem depom, kao i "zloglasnim" Petom Doertijem s kojim je kratko bila i verena. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online