Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 30.06.2011.
11:48
Alo! A

Dača želi da se vrati Nati?

Nakon što je potpisao razvod i u javnosti prošetao svoju novu izabranicu Tanju Vračarić, bivši vaterpolista Danilo Ikodinović je, prema pisanju lista “Alo!“, spreman da se vrati Nataši Bekvalac.

Kako saznaje “Alo!“, kada su se smirile uzburkane strasti, proslavljeni vaterpolista požalio se svojim prijateljima da je odluka o razvodu doneta na prečac, te da nije dobro razmislio o ovako važnom životnom potezu.


“Prvo je bio besan na sebe, pa na Natašu, pa na medije zbog toga što se bave njegovim privatnim stvarima, da bi poslednjih dana potpuno spustio loptu i shvatio da je i sam grešio u nekim stvarima“, priča za “Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Dači Ikodinoviću.


“Seo je i analizirao svoj odnos sa Natašom pre svega, a onda i sa još nekim dragim ljudima i došao do zaključka da je puno puta u životu napravio greške koje su ga skupo koštale. Poslednja u nizu bila je naprasna odluka da se razvede“, navodi sagovornik beogradskog lista i dodaje:


“Mnogo toga ružnog izrekao je u medijima na račun svoje bivše supruge i to samo iz besa, daleko od toga da je to zaista mislio. Čak i kada joj je javno zapretio ’da začepi, da ne bi on progovorio‘, Dača je to uradio samo da bi izazvao neku Natinu povratnu reakciju, jer u tom periodu gotovo da uopšte nisu komunicirali“, navodi izvor “Aloa!“


“U poslednje vreme je sve češće pominje po dobrim stvarima i stalno pred prijateljima ističe da kad bi mogao da vrati vreme, ponovo bi sve isto uradio kada je reč o ljubavi sa Natašom. Imam utisak da mu veoma nedostaje i da je on na korak od toga da joj pruži ruku pomirenja“, kaže on.


U prilog ovoj tvrdnji ide i Danilov prvi televizijski intervju na Televiziji “Pink“. Iako su mnogi očekivali da istrese prljav veš iz svog braka sa novosadskom pevačicom, Ikodinović je imao samo reči hvale za bivšu suprugu:


“Nataša i ja smo proveli divnih šest i po godina. Ona je divna žena i majka... Imao sam dva braka sa dve divne žene, imam dve prepametne, najlepše ćerke na svetu“, izjavio je Dača gostujući u emisiji “Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić-Alimpić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.06.2011. 12:28
HERE WE GO AGAIN: Dača i Nata,Nataša i Dača,Nata i danilo,Dača i Nataša,Nataš,Nataš,Nataša,Danilo,Dača...Dača i Nata,Nataša i Dača,Nata i danilo,Dača i Nataša,Nataš,Nataš,Nataša,Danilo,Dača...Dača i Nata,Nataša i Dača,Nata i danilo,Dača i Nataša,Nataš,Nataš,Nataša,Danilo,Dača...
Četvrtak 30.06.2011. 14:22
Немојте више, молим вас! Само нас ових поштедите, ево, пишите о Кандићки, о Томи, о Тадићу... ма о свима, само немојте о ово двоје!
Četvrtak 30.06.2011. 14:36
E sada kada sam ovo saznala mogu mirne duse da nastavim svoj dan.....nego sta li je sa Gocom Trzan :))))))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online