Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.06.2011.
00:39
Mondo A

Gluvonemi par pobedio u "Ja imam talenat"

Srbija je posle više od tri meseca dobila i pobednika šoua "Ja imam talenat", a to je gluvonemi par Milica Dokić i Nenad Mahnutović , koji je srce publike i žirija osvojio svojim igračkim umećem. Milica i Nenad su pored epiteta srpskog talenta osvojili i ček na 100.000 evra.

Nenad i Milica pobednici 
 

Ostavili su srce na podijumu, fascinirali nas i obavezali da i sami budemo bolji - Milica Dokić i Nenad Mahmutović su pobednici druge sezone takmičenja Ja imam talenat!

Plesni duo koji "ne čuje već oseća", osvojio je najveći broj SMS glasova publike i upisao se u "istoriju" takmičenja, odmah "ispod" Pilerovih. "Srebro", "bronzu" i skutere osvojili su mladi bubnjar Đurađ Đuričić i zvezda na harmonici Anđela Nikolić.

Plasman ostalih takmičara:

4. Draga Džinić
5. Katarina Bogićević
6. Tamara i Dušan
7. Boris Lukman
8. Katarina Jovanović
9. USB
10. Kvartet Nevski

Od samog početka takmičenja Milica i Nenad su svojom hrabrošću dirnuli srca publike. Oni imaju problem sa sluhom, komunikacija sa drugima im najviše nedostaje, ali muzika i ples..."Brojimo, a onda igramo...", objašnjava mladi plesni duo kako nastaje magija na bini.

Ples je njihov život, a parola "Svi smo jednaki". Upravo zbog toga, a ne samo neospornog talenta i hrabrosti, publika ih je nagradila.

Finalne večeri se za komad zvezdanog neba, SMS glasove publike i, na kraju novčanu premiju, borilo deset najboljih.

Đurađ Đurišić zavr
 
 

Veliko finale "Talenta" otvorio je bubnjar Đurađ Đuričić (7) . "Prašio" je iskusno, a na kraju nastupa, ponesen gromoglasnim aplauzom publike, slučajno palicom pogodio jednog člana žirija - Milija. "Pogodio je sudiju, ali je očarao", rekao je Mili, dok je Ivan Tasovac mladom bubnjaru, zbog "lupanja" predvideo i karijeru poslanika.

Usledio je kabaretski nastup Katarine Bogićević koja je pevala pesmu "Magični šeširi" na španskom, francuskom i engleskom. Multilingvalna Katarina je pobrala ovacije publike i pohvale žirija. Ipak, njihove lepe reči nisu bile glasne koliko podrška publike, koja nije štedela dlanove ni kada je mlada Anđela Nikolić (10) iznela svoju harmoniku...

Bronza za harmoniku
 

Devojčica koja prevaljuje dalek put od kuće do škole kako bi vežbala harmoniku, govori o njenoj velikoj ljubavi prema ovom instrumentu. Zato je zaslužila da se nađe u finalu sa najboljima i odsvira sve "od Baha do sevdaha", pa makar to bilo za bronzu i skuter...

Posle Baha scenom se prolomio zvuk pesme "Smooth criminal" u izvođenju srpskog Majkla Džeksona Borisa Lukmana. Ukoliko ste se ikada pitali kako je Majkl Džekson klizio po bini i suprotstavljao se gravitaciji u svom najprepoznatljivijem plesnom koraku, moraćete da pitate Lukmana. Tročlani žiri je zanemeo nakon njegovog nastupa, tako da nismo saznali kako to radi...ali čuli smo da bi, da je osvojio 100.000 evra, "uradio sve da dovede Moniku Beluči u Beograd".

Usledeli su nastupi zombija, odnosno rasplesanih momaka iz kvarteta Nevski, pevačice Katarine Jovanović, talentovanih članova sastava USB koji su sa glavne bine uradili kolut unazad i skočili pred žiri (!), operske pevačice Drage Džinić, Tamare i Dušana i neverovatne Milice i neverovatnog Nenada.

Oni muziku ne čuju, oni je osećaju, i na tome, na njihovoj hrabrosti i talentu, možemo samo da im aplaudiramo!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online