Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 24.06.2011.
09:51
J. Jelovac - Vesti A

Đogović tuži Čelsi zbog uvreda

Biznismen iz Diseldorfa Dragan Đogović finansiraće tužbu protiv voditeljke Čelsi Hendler.

Srpska javnost šokirana je uvredama koje je na račun Srbije, njenog naroda i političara, američka komičarka Čelsi Hendler iznela u svojoj emisiji na "E" kanalu, a srpski biznismen Dragan Đogović protiv nje će pokrenuti tužbu.

Presavio tabak: Dragan Đogović finansiraće tužbu protiv voditeljke Čelzi Hendler

S obzirom na to da je Čelsi u spornoj emisiji rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime, ovaj Dragan koji ima dve firme u Diseldorfu i Beču, spreman je da uloži koliko god novca bude potrebno da spere ovu uvredu sa svog obraza. Kako kaže, u ime svih srpskih Dragana, pa i ministra odbrane Dragana Šutanovca, koji je te večeri bio posebna meta Hendlerove...

Povod cele priče, zapravo je bio nastup pijane američke pevačice Ejmi Vajnhaus u Beogradu, koja je na bini mumlala, padala i cipelama gađala prateće vokale. Pevanja nije bilo... Tim povodom ministar odbrane Dragan Šutanovac na svom fejsbuk profilu napisao je da je koncert bio sramotan i razočaravajući.

Čelsi, gde je Srbija?

 

Američki komičari su izražavali čuđenje i što je Ejmi uopšte odabrala Beograd za početak evropske turneje, pa su se čak u jednom momentu zapitali da li je posle toga, možda, mislila da ide u Kazahstan. Neda Todorović tim povodom kaže da Hendlerova evidentno ne poznaje ni istoriju svog naroda, a kamoli Srbije.


- Ona ne zna ni gde je Srbija i neko treba to da joj kaže. Ne treba da govori o nečemu o čemu ne zna ništa. U suprotnom bi znala da su Srbi najveće žrtve etničkog čišćenja i genocida. Uostalom, svako ko brani onakav nastup Ejmi Vajnhaus, ne zaslužuje da se sa njim o bilo čemu polemiše - smatra Neda Todorović.

- Vaša zemlja je sramota i razočaranje - poručila mu je Hendlerova, zapitavši se odakle uopšte Srbima Fejsbuk.


Izgovarajući ime srpskog ministra odbrane, Hendlerova je rekla da je Dragan veoma popularno boljševičko ime, dok je njen kolega komičar u studiju upitao da li je Dragan Šutanovac onaj tip (u filmu ruski bokser Ivan Drago) koji je prebio Rokija, na šta je drugi komičar odgovorio da jeste.


Hendlerova je sa ostalim komičarima u studiju izražavala i čuđenje što je Srbima uopšte dozvoljeno da posećuju koncerte. Jer, prema njihovom mišljenju Srbija je zemlja u kojoj se dogodilo etničko čišćenje i genocid. Samim tim, nemaju pravo ni na koncerte, pa je ono što su dobili od Ejmi Vajnhaus, izgleda mnogo više od onoga što Srbi zaslužuju.


Ogorčen i uvređen Dragan Đogović rešio je da presavije tabak.


- Radim to u svoje ime i u ime svog naroda. Pozivam sve Dragane da mi se pridruže, pa makar samo da se čuje naš glas! Tužba je usmerena direktno protiv Čelsi Hendler, jer se sve odvija pod njenom direktivom. Moji advokati će odlučiti gde će tužba biti podneta, najverovatnije će to biti sud u Strazburu - kaže Đogović.


I dok će on svojim novcem braniti čast srpskog naroda, ministar odbrane Srbije, odnosno onaj koji je najviše prozivan se ne oglašava...


Neda Todorović, profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu kaže da bi Dragan Šutanovac morao da reaguje, ali i organizatori koncerta i svi oni koji su dali pare za kartu. Jer, Ejmi je za ovaj nastup dobila 250.000 evra.


- Ovaj skandal je posledica toga što Srbija nema nikakvu propagandu na Zapadu, kako bi promenila izuzetno lošu sliku o sebi - zaključila je Todorović.

Inače, ako želite da pogledate rane radove Čelsi Hendler, dok nije toliko pričala već je glumila i snimala erotske filmiće, to možete da učinite ovde...

POVEZANE VESTI

Petak 24.06.2011. 10:05
....to majstore....
Petak 24.06.2011. 10:11
Tako se to radi...Bravo majstore i od mene!! Sablju tj, tužbu u ruke pa u boj za čast!! Hoće li neko, bilo ko od naših zvaničnika makar saopštenjem reagovati???
Petak 24.06.2011. 11:58
Svaka cast,a kad su ovakve stvari u pitanju Srbija nema vladu,a da je neki incident se desio na koncertu Tadic bi se licno na najvisem nivou tamo nekom idijotu izvinuo!!! Brate Dragane svaka cast!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online