Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 23.06.2011.
13:47
Blic A

Besni Srbi uzvratili uvredama američkoj voditeljki

Posle "zabavne" emisije u kojoj je američka voditeljka Čelsi Hendler izvređala srpsku publiku koja je došla na koncert Ejmi Vajnhaus, zatim ministra odbrane Dragana Šutanovca i celu naciju, pokrenuta je internet peticija kojom se poziva na bojkot i traži izvinjenje, a voditeljkin fejsbuk profil preplavljen je besnim rekacijama sa svih strana.

Samo deo komentar ostavljenih na Fejsbuk stranici popularne voditeljke
 

Gosti se izvinili, domaćica ćuti

 

Komičari Gred Props i Kris Franjoli, koji su gostovali u emisiji Čelsi Hendler, suočeni sa brojnim negativnim reagovanjima na svoj nastup, uputili su izvinjenje Srbima preko "Tvitera".

Greg Props shvatio je da je pogrešio, pa je ponudio izvinjenje. On je u emisiji izrazio čuđenje što se u Srbiji koncert Ejmi Vajnhaus naziva katastrofalnim, s obzirom da je to "zemlja gde se dogodilo etničko čišćenje i genocid", ali je, u međuvremenu, shvatio da je preterao.

Čelsi Hendler, voditeljka zabavne tok šou emisije "Chalsea Lately", izazvala je buru negativnih reakcija posle podrugljivih komentara koje je uputila na račun srpske publike i ostatka nacije pre nekoliko večeri u svojoj emisiji.

Da podsetimo, ministra Šutanovca nazvala je boljševikom, a iščuđavala se tome što Srbi imaju fejsbuk i smeju da posećuju koncerte. U emisiji se čulo i da nemamo pravo da se žalimo na katastrofalan Ejmin koncert jer je Srbija zemlja u kojoj se desio genocid (?!). 

Čelsi i njeni "duhoviti" gosti

 Na internet sajtu www.change.org napravljena je peticija u kojoj se zahteva da Hendlerova uputi zvanično izvinjenje Srbima zbog svog nastupa, a njena Fejsbuk stranica zatrpana je komentarima ljudi iz Srbije. Dobar deo komentara su pokušaji da se komičarki objasni kakva je zapravo situacija u Srbiji i šta se desilo na koncertu, ali najveći broj postova su ipak psovke i teške uvrede na račun Čelsi.

Inače, emisija ove voditeljke i komičarke u Americi pozdata je po prozivkama i podrugljivom humoru ne samo prema gostima, već i raznim pojavama i događajima u svetu i društvu. Čelsi je poznata po britkom jeziku i po tome što se uvek veoma oštro šali i na račun svojih sunarodnika, međutim jedina svetinja joj je pravo na seksualno opredeljenje koje se nikada nije našlo na meti njenih komentara. 

Četvrtak 23.06.2011. 14:13
nepismena nacija koja vredja druge,evo dokaza hahah.http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
Četvrtak 23.06.2011. 14:49
Trebala je pozvati najveceg showmana na prostorima bivse Yu,Tadica on bi se posle ovog odmah izvinuo Ejmi na nasem nerazumevanju njenog,ludila,narkomanije,jeste voditeljka ima pravo tesko je takve skotove kao sto je voditeljka i Ejmi razumeti moras biti veliki idiot da bi ih pratio i shvatio,na svu srecu SRBI SU ZDRAVA NACIJA i nemogu da shvate VODECE LUDAKE OVOG SVETA KOME VODITELJKA PRIPADA!!!CCCC
Četvrtak 23.06.2011. 14:14
Auu, koga još uzbuđuje ova glupača, njeno znanje iz istorije je svakako u minusu.. Haha kod nas se desio genocid.. Kome još surovi kolonijalisti mogu da sude...Jel čula ova idiotkinja za Nikolu Teslu? Kome ona priča o inteligenciji, nek ide nekud da se nadrogira, biće da je to njena realnost..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online