Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 22.06.2011.
18:48
Kurir A

Palma: Karleuša je primitivna

Sukob Dragana Markovića i folk dive Jelene Karleuše nastavlja se nesmanjenom žestinom.

Palma i JK: Sevaju varnice
 
Prvo ga je Jelena Karleuša, zbog njegovih nimalo tolerantnih stavova o gej populaciji, nazvala "mungosom iz Jagodine":

Gej ikona i gej mrzitelj

Dragan Marković Palma, iako član vladajuće koalicije, nije podržao Zakon o zabrani diskriminacije, koji je uslov za ulazak Srbije u EU. Otvoreno se zalagao da se gej parada u Srbiji ne održi, a imao je i izjave tipa: „Ako će pederi da me brže uvedu i pomognu da budem u EU, onda je bolje da napustim politiku i da odem da čuvam ovce“.

Jelena Karleuša je, s druge strane, proglašena gej ikonom, a najavila je i da će podržati narednu gej paradu u Beogradu.

- Prenesite mungosu iz Jagodine da mu je čovek iz najbližeg okruženja, njegova desna ruka - gej! Eto. Ali ga nije naguzio jer su homoseksualci estete i zato što njegovu debelu dlakavu guzicu niko neće!

Mungos kaže: „Bog je stvorio Adama i Evu, ne Adama i Stevu“. Po toj teoriji, Adam i Eva su izrodili decu, a onda su ta deca između sebe pravila decu, i tako redom. Znači, Bog je stvorio ljudsku vrstu na bazi incesta! Čekajte, po toj teoriji, mungos iz Jagodine i ja smo neki rod! Horor!

Onda je Dragan Marković uzvratio da ga pevačica ne zanima, „jer lupa ko otvoreni prozor“. Sukob je na neko vreme prekinut, da bi ga "mala od skandala“ reaktivirala novim prozivkama na račun Palme. 

- Takav politički idiot ne bi trebalo da sedi u Skupštini Srbije! Stidim se što neko glasa za osobu koja ne može da sklopi običnu smislenu prostoproširenu rečenicu - oplela je Karleuša po Palmi i poručila da će u narednih 15 godina, koliko planira da ostane u javnom životu, učiniti sve da se takve osobe više ne pojavljuju u Skupštini.


Na to Marković nije ostao dužan.

- Uf, baš sam se uplašio - glasno se smeje Palma na najnovije prozivke, pa odmah potom dodaje:

- Šta me briga šta Jelena Karleuša priča po televiziji. Primitivne izjave primitivaca ne treba ni komentarisati!

POVEZANE VESTI

Sreda 22.06.2011. 21:36
Јел оно беше ова наказа и шатро певачица шетала неко прасе около, па и оно несрећно црче поред ње након седам дана...?
Sreda 22.06.2011. 22:48
Stvarno je prostakusa. Ne mogu da shvatim da upotrebljava takve grozne izraze. Ali nista cudno za jednu drocu.
Sreda 22.06.2011. 23:48
Карлеуша је у праву само када осуђује насиље,иначе у тој емисији је била веома некултурна и упадала људима у реч,а Палма би могао да је тужи за увреду.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online