Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 18.06.2011.
23:48 >> 12:45h
Mondo, Vestionline A

Ejmi pljunula na Beograd

Skandal! Jedna od najpopularnijih pevačica trenutno na svetskoj sceni, Ejmi Vajnhaus, izašla je pred beogradsku publiku "pod gasom" (ili pod nečim drugim), pa nije uspela da pokaže da zna da peva, ali je zato recitovala pesme! Osim što je padala na sceni, zatim pozdravljala Atinu i Njujork usred Beograda, Ejmi je razočarala i jednog od vip posetilaca - američku ambasadorku Meri Vorlik, a njen nastup nije mogao da isprati, verovali ili ne, čak ni Čedomir Jovanović, lider LDP-a.

 

Ejmi Vajnhaus je došla u Beograd, grad koji voli dobru muziku i dobro pevanje. Ali, britanska muzičarka je pokazala svoju tamnu stranu. Iako ima jedan od najboljih glasova koji smo mogli da čujemo u proteklih nekoliko decenija (a ne u subotu uveče u prestonici Srbije), to joj ništa ne pomaže da se otarasi nekih duhova koji je opsedaju, pa njeni skandalozni nastupi više nikog ne iznenađuju.

Čeda prepoznao kraj na početku

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je sa partijskim drugovima bio u vip loži, napustio je koncert na Kalemegdanu na samom početku, a uskoro je sa koncerta otišla i američka ambasadorka Meri Vorlik, koja je oko 23 sata došla na koncert praćena fotoreporterima i u pratnji džipova. Posle Ejmi Vajnhaus, na Kalemegdanu će, oko pola jedan, nastupiti američki muzičar Mobi.

Ejmi je izašla na binu u Donjem Kalemegdanu sa natapiranom kosom, u kratkoj haljini. Najpre se izula, malo teturala po bini, potom gađala cipelom prateće vokale (!) i počela da "peva". Beogradska publika ju je, najpre, dočekala aplauzom i vriskom odobravanja, ali su potom počeli uzvici negodovanja, nezadovoljstva i masovni zvižduci!

Ejmi Vajnhaus

Zdravo za Atinu, Njujork... svemir, nemir...

Na početku, pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u Njujorku, mada je bilo teško razumeti šta govori - a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpevala tek par stihova nekoliko pesama koje su popularne u Srbiji kao i u celom svetu.

Tek što je počela da peva, zateturala se i pala, a jedan od pratećih vokala pomogao joj je da ustane... Ejmi je potom sela, nije bila kadra ni da peva, tek je uspevala da odrecituje po koju rečenicu. U jednom trenutku iz publike je ka njoj poletela čaša, a razočarani posetioci su nastavili glasno da negoduju. Ejmi se ućutala, a bubnjar je probao da izvuče stvar... Pevačica je potom napustila binu, da bi se vratila i... naravno, sela!

"Policajci da je vode na trežnjenje"

Posle 15 do 20 minuta koncerta, na društvenoj mreži "Tviter" počeli su komentari tipa: "Karaoke Ejmi", "Džez koncert u Beogradu", "Da li će policajci iz Starog grada da je odvedu na trežnjenje" i slično.


Ejmi je oko ponoći potpuno otišla sa scene u crno-zelenoj mini haljini sa šljokicama, ne otpevavši hit kojim je za široke mase počela njena karijera, pesmu "Rehab" (rehabilitacija), a po komentarima i zvižducima publike čini se da joj je baš to sada potrebno.

Karzte za ovaj "koncert" koštale su od 3.300 do 4.500 dinara.

Strani mediji: Srbi se sa pravom ljute

Skandaloznim koncertom britanske zvezde bave se danas i strani mediji koji ocenjuju da je publika sa razlogom bila razočarana, jer je platila oko 40 evra da je čuje u zemlji u kojoj su plate među najnižima u Evropi.

BBC je izvestio da je oko 20.000 fanova na Beogradskoj tvrđavi izviždalo Vajnhaus nakon što su shvatili da je ona suviše pijana da bi nastupila, a o istim reakcijama piše i američka novinska agencija "Asošijejted pres".

Ejmi previše pijana da bi pevala, prenosi BBC

Mediji su preneli da se Vajhaus teturala po sceni, mrmljala, u više navrata odlazila sa scene i čak u jednom trenutku bacila mikrofon, dok je prateći bend pevao umesto nje.

AP je naveo da je reakcija publike bila oštra, kao i da su ulaznice koštale oko 40 evra (57 dolara), što je, ocenili su, veoma skupo u zemlji gde je prosečna plata oko 300 evra (428 dolara).

"Mnogi su platili čak 45 evra da je vide u zemlji u kojoj su plate najniže u Evropi i njihov bes je bio jasan", istaknuto je u tekstu BBC-ja, čiji je naslov "Pijana Ejmi Vajnhaus izviždana na sceni u Beogradu".

Vajnhaus se već duže vreme bori sa zavisnošću i mnogi su se nadali da će evropska turneja, koju je zvanično započela sinoć u Beogradu, označiti njen novi počatak, naveli su BBC i AP.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.06.2011. 00:14
ako tako vam i treba kad slusate sve sto vam amerikanci serviraju..jebala vas lejdi gaga,ejmi i ostale narkomanke...
Nedelja 19.06.2011. 00:38
Дајте паре и ајте кући. лол
Nedelja 19.06.2011. 01:13
Колико треба људима да схвате да су ово најобичнији робови на којима одређени људи узимају велику лову, а када одраде своје заврше као Мерлинка,Елвис,Селин Дион и остала екипа. Немојте људи бацати паре на те глупости.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online