Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 16.06.2011.
21:46
Vestionline A

Poznati svi izvođači na Egzit lajv bini

Novosadski "Egzit" saopštio je danas izvođače "Egzit mjuzik lajv" (Exit Music Live) bine, na kojoj će tokom trajanja festivala od 7. do 10. jula nastupiti "Kanda, Kodža i Nebojša" (KKN), "Darkvud dab" (Darkwood Dub), "Disciplina kičme", "Jabroli" i drugi.

"Bina donosi nove izvođače za koje još niste čuli, pobednike 'Plej et Egzit' (Play at Exit) konkursa, ali i bisere sa "Egzit etikete', na kojoj je do sada izdato 25 izvođača. Na konkurs se prijavilo više od 950 muzičara iz celog sveta, 24 je izabrao žiri, dok je tri izglasala publika", saopštio je "Egzit".

Sve je spremno za još jedan ''Egzit'' festival

Kako se navodi, "Egzit" 7. jula otvara jedan od pobednika konkursa sastav "Ego", a pored njih te večeri na "Egzit mjuzik lajv" bini nastupiće sarajevski hardkor-metalci "Fletlajn" (Flatline), nemački alternativci "Beks" (Backs), danski "Rejted" (Rated) i britanski "Van las tlaf" (One Last Laugh).

Glavne zvezde prve večeri na "Mjuzik lajvu" su beogradski rege sastav "KKN" i italijanski rokeri "Verdena". Petak otvara beogradski sastav "Lenorestejt" (Lenorestate), a slede kantri-folkeri iz Austrije "Alzak" (Alasac), elektro pop, iz Mađarske "Karbonfuls" (Carbonfools) i "Nju vejv Sirija" (New Wave Syria) iz Slovenije, kao i domaći "Autopark", "Disciplina kičme" i "Zemlja gruva".

Na "Egzit mjuzik lajvu" 9. jula sviraju domaći gotik-metalci "Groteska", pank surferi "Trisam" (Threesome), ruski "Tip top teliks" (Tellix) i mađarski trip-hop sastav "Sadant", koji dolazi u okviru programa razmene bendova sa "Siget" (Sziget) festivalom.

Tu su i britanski psihodelični pop "Hej šolej" (Hey Sholay), hrvatski "Niplpipl" (Nipplepeople), kao i domaći "Jarboli" i "Generacija bez budućnosti". "Nedelju otvaraju pobednici 'Plej et Egzit' konkursa niški postpankeri 'Kiša kerozina' i makedonski 'June', iz Bugarske stiže fank podrška 'Futur šok' (Phuture Shok), iz Hrvatske pop pank 'Kinoklub'. Poslednje sate na 'Egzit mjuzik lajv' odsviraće domaći 'Popečitelji', 'Vrum' (Vroom) i 'Darkvudi'", saopštio je "Egzit".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.06.2011. 22:09
EXIT 2006. http://www.youtube.com/watch?v=egZnd_-5W0Q&feature=related
Petak 17.06.2011. 01:57
Када ће престати силовање Петроварадина? Да ли има ико у овој дивљачкој власти ко поштује историјско и културно наслеђе?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online