Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 25.05.2011.
13:39 >> 15:22h
Alo A

Tajči "luduje" u Beogradu uskoro

Jedna od najvećih zvezdi stare Jugoslavije Tatjana Matejaš Tajči obrela se u Beogradu posle tačno dve decenije! Nekadašnja evrovizijska predstavnica, iako dve decenije ne živi u ovim krajevima, priznala je da je solidno upućena u dešavanja na domaćoj estradnoj sceni i da najradije sluša Aleksandru Radović.

Tajči prati rad srpske estrade
 

- Pratim rad ovdašnjih umetnika koliko mogu. Željko Joksimović i Aleksandra Radović su mi baš dobri. Njih volim da slušam. Što se tiče Cece i Jelene Karleuše, upućena sam u njihov rad i poštujem ih. Kada sam u automobilu, neprekidno slušam "Mirno more" - zaključila je Tajči.


Pop pevačica je najavila svoju povratničku turneju pod nazivom "Ludujemo s dušom“ i ispričala zbog čega je odlučila da se vrati na estradnu scenu:


- Prošle godine sam bila na mamografiji i mislila sam da bolujem od raka. Tih nekoliko dana dok sam čekala rezultate, shvatila sam da je život jako kratak. U svoj dnevnik upisala sam pet stvari koje bih volela da uradim, jedna od njih je bila da održim veliku turneju na ovim prostorima. Hvala bogu, rezultati su bili dobri i eto mene sada ovde - priča Tajči i dodaje da je počela vremenom da se oseća kao proizvod i da se zbog toga najviše posvetila duhovnoj muzici:

- U jednom trenutku, Tajči je bila proizvod, niko me više nije gledao kao osobu i to me je umorilo i izmorilo. Zato sam se povukla i potražila svoj neki unutrašnji mir. Duhovna muzika me smiruje. Ista situacija se dogodila i Britni Spirs, koju su isto tretirali kao proizvod, samo je ona počela s drogama i tabletama, a ja sam pronašla neki spokoj. Srećna sam sada. Da se razumemo, ja nikada nisam pobegla od pop muzike, iako se trenutno bavim duhovnom - izjavila je Hrvatica.


Pevačica je i danas u srećnom braku i ima trojicu sinova, koje dosad nikada nije dovela u Hrvatsku.


- Nisu bili nikada na ovim prostorima, i to je moja velika greška. Ali, u septembru će doći. Znaju i pesmu "Hajde da ludujemo". Mada, kada god gledaju snimke iz devedesetih, umiru od smeha. Najzanimljivija im je moja narandžasta haljina koju sam tada nosila - rekla je Tajči i dodala da na svojoj koži nije osetila rat devedesetih godina, jer je u to vreme napustila Hrvatsku:


- Otišla sam kada je rat počeo. Nisam ga ni osetila, ali me je grizla savest. Jer, ja imam hleb na stolu, krov nad glavom, dok moji ljudi nemaju ni dom. Nisam ni sanjala da ću se vratiti i napraviti koncert. Bila sam tužna zbog svega što se dešava - zaključila je Tajči.

Sreda 25.05.2011. 18:13
Kako se zove povratnička turneja "Ludujemo s dušom"?! Šta drugo dodati nego samo "...i rastajemo se s mozgom"!!! Jbt,svi navalili na srpsko tržište! Ne plaćaju porez, niko ih ne dira,niko ih ništa ne pita, samo dođite i uzmite pare dok još možete,valjda će se u dogledno vreme i ta politika promeniti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online