Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.05.2011.
11:43
Scandal A

Pukla ljubav Katarine "Survajver" i Alena Selimovića?

Manekenka i finalistkinja rijalitija "Survajver” Katarina Vučetić i bivši političar Alen Selimović raskinuli su vezu i otkazali venčanje koje su najavljivali za 21. maj. Iako se krah njihove ljubavi dogodio pre mesec dana, oboje su ovu informaciju vešto krili od medija kako bi suzbili senzaciju, dok su za svadbu tvrdili da je samo odložena.

Katarina je opet solo
 

Katarina i Alen svoju ljubavnu priču započeli su u januaru, odmah nakon završetka rijalitija "Survajver”, da bi verenički prsten na Katarininoj ruci zasjao samo mesec dana kasnije. Zajednička putovanja, izlasci i svadba koju su planirali za mesec maj odavali su utisak da će njihova veza potrajati do kraja života. Međutim, pre mesec dana Katarina je odlučila da stavi tačku da romansu, u čemu ju je podržao i Alen.


- Očigledno ih je za kratko vreme prošla ona zaljubljenost koja je planula na početku i što je vreme više prolazilo uviđali su koliko su različiti. Odluka da se raziđu bila je obostrana iako je manekenka prva pokrenula priču na tu temu. Tek kada su zakazali venčanje, realno su sagledali da njihov zajednički život ne bi bio onakav kakav oboje žele. U poslednje vreme su se i retko viđali jer je Alen često zbog posla putovao, dok se Katarina posvetila dizajniranju tašni. Svađe su izbijale zbog sitnica, što ih je navelo da shvate da nisu jedno za drugo – navodi naš izvor blizak estradnom paru.


Iako je Katarina pre samo deset dana za Press izjavila da ljubav između nje i Alena cveta, očigledno da je to bila samo maska već postojećeg raskida.


- Venčanje smo odložili zbog poslovnih obaveza, ali je sa nama sve u redu, ljubav cveta kao nikada pre. Nisam trudna da moramo da žurimo, niko nikome neće pobeći – rekla je tada Katarina.


Ovu izjavu naš izvor objašnjava željom bivših verenika da svoj raskid sakriju od medija kako im to ne bi poremetilo trenutne poslovne planove i skrenulo pažnju sa otvaranja Katarinog butika tašni.


- Kada su pre mesec dana otkazali svadbu tada su i raskinuli, ali su se dogovorili da o tome ćute u medijima i demantuju navode o definitivnom krahu ljubavi.

Prvenstveno je Katarini to odgovaralo jer je otvarala butik i nije želela da štampa piše o njenom raskidu i time potisne informaciju o njenom kreatorskom angažmanu. Tako su se zapetljali kao pile u kučine jer se informacija o razlazu ovog para brzo proširila gradskim kuloarima – ističe izvor.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online