Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 06.05.2011.
14:07
Puls-online, Scandal A

"Razveli smo se jer me je varala"

Iako su se razveli, strasti između Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac se ne smiruju! Tako je bivši vaterpolo as odlučio da otvori dušu novinarima i u prvom razgovoru posle razvoda obelodanio da ga je varala, a bivšoj suprugi je tom prilikom i zapretio rekavši da bi mogao da otkrije sve što zna ukoliko bude pričala nešto što se njemu ne dopadne.

Danilo Ikodinović je rešio da progovori
 

-Istina je da me je varala - rekao je Ikodinović novinarki nedeljnika "Puls“, da bi potom negirao da je tokom braka sa pevačicom znao za prevaru.


- Najjače da sam znao. Možda sam sumnjao, ali nikada nisam imao dokaz. Onda sam sve saznao i sad znam sigurno da je tako - otkrio je Danilo, iako nije potvrdio da za optužbe poseduje i dokaze.


- Kakav dokaz? Pa šta, samo još fali da sam ih video u krevetu zajedno - rekao je nekadašnji vaterpolista, ne želeći da otkrije s kim ga je prevarila bivša supruga Nataša Bekvalac i zapretio da će zasigurno reći svašta ukoliko bude izjavljivala nešto što mu se ne bude dopalo.


- Još nije vreme za to. Polako, reći će i ona nešto što ne treba. Poznajem ja nju vrlo dobro. Onda ću i ja reći sve što imam da kažem. Ako ništa ne uradi, onda neću da pričam ništa i to je to. Odvratna mi je ta priča, ispada kao da je ona mene izdržavala sve vreme, a to nema veze s mozgom. Ja znam tačno u paru koliko sam zaradio. Šta sad treba ljudi da misle o meni?! Ako sam bio miš za neke druge stvari, OK, bio sam. Sad više neću da budem – izričit je bio vaterpolista, koji po sopstvenom priznanju više ne voli panonsku barbiku.


- Ne volim je. Tetovažu neću da skinem. Pa šta ima da je skidam?- rekao je Danilo, koji je otkrio da bi njegova nekadašnja supruga volela da su još zajedno.


- Pa da, da se ona pita, mi bismo još uvek bili zajedno. A ovako, ništa od toga - otkrio je proslavljeni vaterpolista i prokomentarisao Natašinu izjavu da joj nedostaje.


- Ha-ha-ha! Da, naravno. Užasno joj nedostajem. To je još jedna njena priča, da opet ona valjda ispadne neka žrtva, šta li? - zapitao se Ikodinović, koji je za kraj izjavio da Bekvalčeva, a ni njena prevara ipak nisu uzroci njegove saobraćajne nesreće.


- Slupao sam se zbog alkohola. Voleo sam da pijem i tako je bilo. Nikog ja za to ne krivim. Za to sam isključivo samom sebi kriv – priznao je na kraju razgovora Danilo Ikodinović, koji je sa pevačicom Natašom Bekvalac još u crkvenom braku.


Ikodinović kaže da mu Nataša nikada nije priznala preljubu.


- Ma‚ de je priznala… Sve to kao nije istina, kune se u majku i gleda me u oči. S Ljubom je napravila je scenu da bi stopirala te fotke, kao valjda da ih ja ne bih video, a mene boli uvo. Kad se vidim s Ljubom, izgrlimo se. Ja se s Ljubom gotivim, znamo se odranije i stvarno nemam ništa protiv dečka. Uopšte me ne zanima šta ona sada radi!

POVEZANE VESTI

Petak 06.05.2011. 15:27
No comment. p.s. zna Daca, zna, nije on ovca.
Petak 06.05.2011. 14:19
....amen....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online