Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 28.04.2011.
09:46
Kurir A

Dača povukao tužbu protiv Nataše

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović odlučili su da smire strasti i da se konačno razvedu. I to sporazumno, onako kako su i planirali prvog dana kad je obelodanjeno da njihov brak više ne funkcioniše.

Nataša i Danilo se dogovorili o razvodu braka i podeli i imovine
 

Bivši vaterpolista je nakon incidenta u kancelariji svog advokata podigao tužbu, koja je juče stigla pevačici. Ali, pošto je Nata pročitala da je Dača spreman da tužbu povuče ukoliko ona pristane na prvobitan dogovor o podeli imovine, situacija se promenila.


- Nataša pristaje na sve samo da se što pre razvede. Ona i dalje ne vidi u čemu je problem. Još prvog dana dogovorili su se o sporazumnom razvodu i nije joj jasan razlog za tužbu. Nije joj bitna ni visina alimentacije koju bi on plaćao za Hanu - navodi sagovornik lista blizak Bekvalčevoj.
 

Sa druge strane, Danilov prijatelj je potvrdio da će Ikodinović i Nataša da okončaju brak i da je njen advokat kontaktirao sa njegovim kako bi se proces ubrzao.
 

- Pao mu je kamen sa srca kad je saznao da je Nata prihvatila uslove dogovorene još pre tri meseca. On nije želeo da podigne tužbu, ali je bio primoran zbog čestih medijski napisa u kojima se spekulisalo da ga ona izdržava. Njegov bes je kulminirao kad nije htela da prihvati alimentaciju od 200 evra, koliko on zvanično daje i za ćerku iz prvog braka - kaže Kurirov izvor.
 

Izgleda da su oboje shvatili da je najbolje za njih, ali pre svega za malu Hanu, da se napokon stiša pompa vezana za ovu priču.

Inače, proteklog vikenda Nataša Bekvalac je nastupila u ciriškoj diskoteci "Elite klub", gde je podigla atmosferu do usijanja. Više od dva sata pevala je kako stare tako i hitove s poslednjeg albuma.

Dizala je ruke na sceni prateći ritam, ali ništa joj nije ispalo. Kao što ima običaj. Neki bi rekli - šteta prava, ali trojici anonimnih fanova to nije bilo važno. Baš kao što im nije bitno što ona sada ima dečka - u bekstejdžu su je nakon nastupa sačekala tri buketa sa 101 ružom!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.04.2011. 16:11
Nataša, Dača, razvod,Dača, Nataša,Dača i Nataša. Dača Nataši, Nataša Dači, Dača i Nataša... Dača,Nataša,Nataša,Dača....Dača i Nataša. Nataša, Dača, razvod,Dača, Nataša,Dača i Nataša. Dača Nataši, Nataša Dači, Dača i Nataša... Dača,Nataša,Nataša,Dača....
Četvrtak 28.04.2011. 13:14
Ovo je postalo i vise nego bezobrazno! Svakodnevno nas bombarduju Natasom na naslovnoj strani. Novinari,sram vas bilo! O nedavnom Cecinom slucaju niste pisali ni 30 % kao o njihovom razvodu. Muka mi je vise od naslova o ovome!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online