Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.02.2011.
21:52
Mondo A

Bijonse izbledela kožu?!

Brojni svetski Internet portali se bave "proučavanjem" boje kože RnB dive Bijonse. Vitiligo, izbeljivanje kože, blic fotoaparata - samo su neki od odgovora koje mediji daju povodom činjenice da je Bijonse "pobelela".

Nekad i sad - Bijonse Nouls
 

Britanski "Dejli Mejl" objavio je fotografiju pevačice koja se, navodno razvodi od supruga, u provodu sa prijateljicama u nešto drugačijem izdanju. Nije reč o boji kose, već boji kože koja, zaista, izgleda svetlije nego pre.

U prilog ovoj priči, Internet portal "MedijaTejkAut" (MediaTakeOut) je postavio pevačicine slike kada je imala 14 godina, i "sada", kada ima 29.

Razlika je vidljiva, ali odgovor na pitanje "zašto", Internet portalu "Dejli Mejl" je ponudila dermatolog Sunil Čopra.

"Moguće je da je izbeljivala kožu agensima koji posvetljuju i kiselinom u formi kreme koju pacijenti sami nanose na telo", rekla je Čopra, doktorka u londonskom dermatološkom centru.

"Efekti 'izbeljivanja' su privremeni jer funkcionišu tako što blokiraju enzime koji su odgovorni za pigment. Ovo je popularna metoda koju u proseku troje ljudi nedeljno traži na našoj klinici. Doduše, ne može da se koristi na celom telu, tako da je malo verovatno da je Bijonse na ovaj način posvetlila kožu", rekla je doktorka.

Ovo nije prvi put da je pevačicina boja kože predmet "rasprave" - kompanija "Loreal" čije je Bijonse zaštitno lice je krajem 2008. godine bila optužena da je posvetlela pevačicin ten u reklami, što su čelnici kuće demantovali.

Ostali svetski mediji kao razlog za njen "novi izgled" navode vitiligo, koji je imao i kralj popa Majkl Džekson, ili "igru svetlosti", odnosno "blic fotoaparata".

Portparol Bijonse Nouls nije želeo da komentariše ove navode.

On hoće decu, a ona karijeru

 

Navodno, muzička diva i hip hoper već duže vreme ne žive zajedno, ali su tim gestom samo pokušavali da spasu svoj brak. Jedan prijatelj blizak paru rekao je da je osnovni problem njihove veze taj što Džej Zi što pre želi decu, a pevačica želi bar još dve godine da se bavi svojom muzičkom karijerom.

 

 

Trenutno su u pregovorima jer odlučuju šta će raditi sa svojim brakom. Džej Zi navodno pokušava da ubedi svoju dragu na sve moguće načine da mu rodi dete, ali je lepa Bijonse neumoljiva. Ukoliko se ne budu dogovorili, za nekoliko dana će i zvanično podneti zahtev za razvod braka.

 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.02.2011. 22:08
мени је добра у свакој варијанти, макар имала и витилиго.
Petak 18.02.2011. 21:22
pa dobro i sta cemo sad?!?!?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online