Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 06.02.2011.
00:46
Blic A

Nata - ne može joj niko ništa, jača je od sudbine

Nataša Bekvalac, nepunih pet dana od kako je potpisala zahtev za razvod braka od vaterpoliste Danila Ikodinovića, stala je pred mikrofon i pokazala javnosti kako “rutinski kulira“ porodičnu dramu.

Nataša je bez pauze pevala do četiri ujutru, a neke devojke u publici su je gledale, slušale i plakale...
 

Nataša je u petak uveče nastupala u beogradskom klubu “Magacin“ i čak izjavila da se sada oseća “jača nego ikada“. Njen nastup je istinski bio nabijen emocijama, ali onim pozitivnim. Ni u jednom trenutku nije poklekla. Nataša je bez pauze pevala do četiri ujutru, a mnoge devojke u publici su plakale dok su je gledale na sceni.

Pržila bez pauze

- Nataša je zaista bila profesionalna i od prve do poslednje pesme je pržila. Na njenom licu se nisu ocrtavali ni tuga ni bol. Nije plakala čak ni kada je pevala najtužnije pesme, mada je njen repertoar bio zasnovan na brzim numerama. Atmosfera u klubu je bila odlična, Nata je bila vesela i nikako se nije moglo naslutiti da joj je teško - kaže jedan od posetilaca kluba.


Nataša je pevala od jedan posle ponoći do četiri ujutro, neumorno, bez ijedne pauze i silaska sa bine, a vreme pre i posle nastupa je provodila u društvu svojih najbližih.
 

Nataša Bekvalac u "Magacinu"

- Sa Natašom su došle njene sestre Kristina, Dragana i Jelena Mrkić, najbolji drug Baron, i bivši rukometaš Vlada Mandić, nekadašnji dečko Natašine sestre Kristine. Svi su bili prilično veseli i nasmejani i ponašali su se sasvim prirodno i normalno. Nataša nije pokazala tugu ni kada je sedela sa njima. Zaista su se dobro zabavljali - kaže naš izvor.


Sada razmišlja samo o ćerkici i karijeri

Nataša je odlučila da preboli i precrta Daču i najbolji lek za to je našla u poslu. Odlučila je da se u narednom periodu potpuno posveti karijeri i ćerkici.


- Nataša je izuzetno jaka osoba koja kada odluči nešto - tako i bude. Odlučila je da ostavi Danila i sada se ponaša kao da se ništa nije desilo. Svi oko nje veruju u to da će se ona brzo oporaviti i da će se potpuno vratiti u normalu. To se i moglo primetiti na njenom nastupu u “Magacinu“ - kaže Natašina bliska prijateljica.


Nataša je pokazala da živi za publiku i da joj je pesma na prvom mestu. Publika je u “Magacinu“ pokazala da joj je ljubav uzvraćena.


- Interakcija između publike i Nataše je bila neverovatna. Mnogi njeni fanovi su došli da je podrže u ovim trenucima. Neke devojke su se čak popele na binu kako bi je zagrlile i poljubile. Nata je od jednog obožavatelja dobila i buket cveća, a mnoge devojke su čak i zaplakale zbog njenih pesama. Kada je videla kako publika reaguje, srce joj je bilo puno i osmeh joj nije silazio sa lica - priča Natašina prijateljica.

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.02.2011. 02:55
Kakva bila, takva ostala... k...a... mozda neko kaze i kraljica :))))) al mozdaaaaa.... xaxaxaxaxa...
Nedelja 06.02.2011. 12:57
Zbog ove me sramota sto sam zensko!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online