Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.11.2010.
03:42
Mondo A

Prljavština na farmi

Higijena na imanju je očajna, farmeri gledaju na drugu stranu, a jedina je izribana - gazdarica.

Zadruga je oplela po farmerima zbog užasnog stanja u kom je kuća. Najuvređenija je bila gazdarica, kao i šačica farmera koja zapravo nešto radi po pitanju čišćenja.

Jutro pre spektakularnih nastupa farmera počelo je Evinim lamentom nad "aferom kafa", i ponašanjem Jasmine Ane.

Eva i Zorana pokušale su da izglade svoj odnos

"Marjane, da mi je neko drugi prosuo kafu, boleo bi me ku***, ali Jasmina… Pa to je naša prijateljica, a sada pokušava zajedno sa svima da me napravi ludom. Morala je, naterali su je. I sa Pejom se dogovarala, čula sam", plela je glumica svoju mrežu intriga. I uprkos činjenici da se sa Marjanom najbolje razume, jer svakog dana dok on radi u štali, ona mu priča sve svoje probleme, odlučila je njemu da uruči štapić.

"Vašarska pevaljka (Vendi) mi je ovde ipak najbolja prijateljica", rekla je ona.

Seansu ogovaranja nakratko je prekinuo Proka, koji je higijenu u kući ocenio "čistom nulom". Prljav sto, sudovi na sve strane, pokvareno mleko nije prosuto… Grmeo je "gazda nad gazdama", dok je nadgledao spremanje kuhinje. Gazdarica Jovana nije ćuteći prihvatila ove kritike.

"Nemojte to da govorite samo meni, farmeri su se ulenjili, nije sve na gazdi! Ne mogu ja nekome ko je toliko stariji od mene da stalno govorim - radi, radi".

"Oni koji bi trebalo da rade, boli njih uvo, jer znaju da ćemo mi odraditi i njihovo. To nije ljudski. Deset puta sam oprala kupatilo, niko nije prstom mrdnuo", ljutila se Natalija, koju je Proka takođe izribao u kuhinji.

"Štrokavo je, brate, svi vataju krivinu! Zašto je moja nedelja najgora do sada", vikala je Jovana.

Jedini zaključak koji su farmeri izvukli, bez da ga glasno i otvoreno kažu, je da Jovanu niko ne poštuje dovoljno kao gazdaricu, da bi zapeo za nju.

Eva i Zorana pokušale su da izglade svoj odnos, ali bez uspeha. Dok glumica misli da imaju "korektan i civilizovan odnos", Zorana ju je prozrela.

"Gospođa Eva je ovde došla sa planom da izigrava žrtvu, i taktikom da se poigrava našim nervima. Ona je jedina protiv mene upotrebila činjenicu da sam rekla da je moja jedina tuga činjenica što nemam dete. Eva i Vendi podelile su tu informaciju, i koristile je da me uvrede. To je ispod svakog nivoa, a Vi se, Eva, trudite da ubedite publiku, uverljivi ste božanstveno", počela je Zorana, uz konstantne Evine besmislene upadice.

Težak je bio razgovor, pošto su teme bile čija je veća tuga, da li zbog nemanja deteta ili smrti porodice, ko je loš čovek, ko dobar, da li je žena koja se nije udala "do nekih godina" i dalje žena, a videlo se samo jedno - da Eva odbija da razume šta joj Zorana govori.

"To rijaliti pravi od nas, drugi ljudi nas nateraju da budemo tužniji i besni! Gospođo, završiće se ovaj rijaliti, a Vi do tada budite ovde baba, ili budite i deda, što se mene tiče, samo mene ostavite na miru", zaključila je Zorana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online