Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.11.2010.
21:34
mondo.rs A

Farma: Sanja ode kući na pečenje!

Iako su ovonedeljni duelisti bojkotovali duel, jedan Sanjin netačan odgovor doneo je Peji pobedu u duelu. Nije da mu je bila potrebna, jer je pre dupliranja glasova publike već osvojio 91 odsto glasova!

Sanja ode da jede pečenje kod kuće
 

Prvi put od početka rijalitija ishod duela je mogao da zavisi isključivo od glasova gledalaca. I Sanja i Peja su u arenu ušetali sa osmehom i rečenicom „nisam učio/la“, tako da su odgovori na pitanja voditelja bili više nego interesantni.

Kakav koren ima praziluk? - Opasan

Koje su morfološke osobine živine? - Morfološke

U kojem godišnjem dobu se seje šargarepa? - Kad ti nestane

Koji je jestivi deo plavog patlidžana? - Peteljka

Ipak, jedan Sanjin netačan odgovor je bio dovoljan da Peja osvoji kontrapoen i ostane u trci za 100.000 evra. Sanja je u duelu osvojila tek 4,22 odsto glasova. Ipak, nije sve tako crno...

"Idem kući da jedem pečenje!“, rekla je nasmejana Sanja dok je napuštala svoje farmere.

Bane: Nisam zaljubljen u Kaću

Pevačica grupe Trik FX Natalija bacila je senku na romansu u Lisoviću... ona za to doduše nije kriva, ali jesu Boki 13 i iskreni Bane koji je "gostovao kod njega u emisiji"...

Ponizio svoju devojku jer hoće da spava sa drugom: Kaća i Bane u razgovoru
 

Ne samo da je Bane otkrio da nije zaljubljen u svoju devojku, već je otišao korak dalje i otkrio koju bi, "seljački rečeno", priveo u seno. Ova njegova osećanja konačno su pokazala da je poruka koju je napisao Kaći u kojoj je pita šta se napolju piše o njemu i Nataliji, izgleda bila vredna kaznenih poena, odnosno odlaska u duel.

"Katarinu na stranu, sa kojom farmerkom bi imao seks?", pitao je Boki 13 Baneta.

"Sa Natalijom", kao iz topa je odgovorio Bane i dodao da mu se Kaća sviđa, ali da nije zaljubljen u nju. Pred Natalijom, i mnogo važnije, pred Katarinom. Greška.

Kao što bi se svaka devojka iznenadila, šokirala i naljutila kada čuje da njen dečko nije zaljubljen u nju, odnosno da misli na neku drugu, Banetu je Kaćina reakcija bila veća kazna od duela u kojem je rizikovao dalju borbu za 100.000 evra.

"Ponizio si me, ako misliš da si ispao neki šmeker... Popišao si me, ne da si pao nisko, nego si ispao ljigav", siktala je Kaća ne Baneta. "Sam si rekao da Natalija zna da nisi gej".


Lažni zadatak Bokija 13 za Ekrema

Boki 13 je uneo nemir na Farmu, dosta smeha i jedan zadatak za koji ni Zadruga ne zna - ubedio je Ekrema da bi trebalo da smisle koreografiju za njegovu numeru "Kaligula".

Dogovor kuću gradi: Ekrem (levo) i Boki 13
 

U pola noći, Ekrem i Baki su u dvorištu igrali uz "Ave, Cezare", a Boki 13 je nekoliko puta prislanjao mikrofon uz uho, kako bi navodno čuo instrukcije od Zadruge.

"Da ponovimo još jednom pa sutra izvodimo? Ok", ponovio je Boki 13 "uputstva koja je dobio" i nastavio...Pogledajte.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online