Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.11.2010.
18:34
Press rs A

Survajver: Nisam našla ljubav na pustom ostrvu

Manekenka i jedna od učesnica „VIP Survajvera" Katarina Vučetić, koja je široj javnosti postala poznata po humanom podvigu kada je 2008. godine sprečila oca dvoje dece da izvrši samoubistvo sa Brankovog mosta, u intervjuu za Press kaže da se odlično snašla u ekstremnom rijalitiju, ali da se tokom boravka na Filipinima nije zaljubila.

Lepo je bilo u plemenu Bahandi: Katarina Vučetić sa saplemenicima

Atraktivna crnka otkriva da se i danas čuje sa Markom kome je spasla život i negira tvrdnje da je cela ta priča zapravo bila njen marketinški trik.
Katarina Vučetić

- Naravno da sam u kontaktu sa Markom, kome sam pre dve godine pomogla. Međutim, sve se to završilo kako treba i mislim da ne treba pridavati poseban značaj tome. Inače, ne želim da komentarišem glasine kako je moj poduhvat bio marketinški trik, to su najobičnije gluposti.

Šta ti je tokom takmičenja u „Survajveru" najteže bilo?

- S obzirom na to da sam se „stopila" sa prirodom i uživala u svakom trenutku provedenom na Filipinima, apsolutno mi ništa nije bilo teško. Kada sad pogledam iza sebe, najteže mi je palo pešačenje od nekoliko sati da bismo stigli do ostrva gde smo se takmičili.

Da li si bila iznenađena kada su producenti na početku plemena podelili na muško i žensko?

- U prvom trenutku sam bila šokirana, to sam najmanje očekivala. Ja sam izuzetno prilagodljiva i druželjubiva, tako da sa ostalim takmičarkama nisam imala problema. Tokom boravka na ostrvu trudila sam se da se prilagodim ljudima sa kojima sam u plemenu, i da radimo na tome da sagradimo kuću i omogućimo što kvalitetniji život.


Postoji li neko o kome si razbila predrasude tokom takmičenja?

- Nikoga nisam poznavala, ali svako me je na svoj način iznenadio svojim postupcima, ipak su to ekstremni uslovi, i svakako da situacija sve nas menja. Važno je to da se sa svima družim i posle povratka sa Filipina.


S obzirom na to da se baviš manekenstvom, kako si podnela boravak u divljini bez krema i parfema?

- To mi je bilo najteže! Na samom početku takmičenja teško sam podnela nehigijenske uslove, s obzirom na to da poznajem sebe i znam koliko para trošim na lickanje. Međutim, čim sam shvatila da su 90 % svari koje koristim u svakodnevnom životu zapravo nepotrebne i da se čovek poput životinje prilagodi svemu, bilo mi je super.

Suočavala si se sa raznim rizičnim situacijama, postoji li nešto što bi najradije da zaboraviš?

- Ne! Ništa ne bih zaboravila, jedino bih se ponovo prijavila za učešće u istom rijalitiju, i ponovo bih se ponašala onako kako će gledaoci imati prilike da vide?

Nakon što su se takmičari vratili sa Filipina, pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović ozvaničili su svoju vezu koja se rodila na pustom ostrvu. Da li si se i ti zaljubila u rijalitiju?

- Imala sam svoje prijatelje u „Survajveru", sa kojima sam bila bliska, ali ništa više od toga se nije desilo. Ja sam tamo otišla da se borim i da sklopim nova prijateljstva, a ne da se zaljubljujem. Inače, o svom emotivnom životu ne volim da pričam i želim da ga zaštitim dokle god budem mogla.

Koliko će ti učešće u rijalitiju pomoći u budućim poslovnim poduhvatima?

- Pored manekenstva bavim se dizajnom. Sada radim na tome da otvorim svoj butik kožnih tašni. Pored toga, publika će me gledati i na modnoj pisti jer je manekenstvo moja velika ljubav. „Survajver" mi je omogućio da se predstavim u pravom svetlu, što je veoma važno za svaki naredni poslovni poduhvat.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online