Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.11.2010.
11:33
Vestionline A

Baki imao seks sa Sanjom?

Iako je Baki Đogani do današnjeg dana održao obećanje da neće otkriti ime osobe s kojom je vodio ljubav, farmeri su odlučili da otkriju najskrivaniju tajnu na imanju i tokom večernje seanse uspeli da dođu do saznanja da je Sanja Stojanović osoba koja je imala seks s farmerom.

Naime, kako ''Alo!“ saznaje iz izvora bliskog produkciji, posle svađe tokom žurke, kada je Katarina optužila Đoganija da laže da ju je poljubio i imao seks s njom, farmeri su odlučili da stave tačku na nagađanja i otkriju ko je misteriozna dama s kojom je Baki vodio ljubav u seniku.

Ukućani tvrde da su imali seks: Sanja Stojanović i Baki Đogani
 

Rekonstrukcijom ove seks afere, nekoliko farmera predvođenih Jelenom, Zoranom, Jovanom i Natalijom konstatovalo je da je to osoba sa četiri slova u imenu i da je udata. Naime, Natalija se javno pohvalila da tipuje ko je ta osoba, a onda su počela ispitivanja tokom kojih je denserka ćutanjem odobravala svaki pogodak prilikom nagađanja ostalih. Tako su i došli do ovog saznanja, a pošto je Sanja jedina osoba koja odgovara opisu, vrlo je jasno na koga je mislila.


- Sve se dogodilo jednog utorka, kada je bila žurka. Dvoje farmera je iskoristilo momenat dok su ostali cirkali i uživali u muzici, iskralo se i nestalo u mraku imanja i „odradilo posao“ - kaže naš dobro obavešten izvor blizak produkciji.


- Inače, ovo otkriće toliko i ne iznenađuje bolje poznavaoce dešavanja na farmi, koji su primetili da se Sanja ubedačila, ali su mislili da je to zbog Katarininog povratka na imanje. Međutim, istina je sasvim drugačija, Sanja je osetila da je ostali farmeri čudno posmatraju i da je ogovaraju iza leđa, te je proteklih dana bila vidno neraspoložena, pravdajući se umorom. Pevačica je inače produkciji davala i intervjue o tome ko je imao seks sa Bakijem, u kojima se odlično snašla pravdajući se da ne zna ko bi mogla da bude ta osoba - zaključuje izvor ''Aloa'' i dodaje da je Sanja nakon tog intervjua bila toliko tužna i neraspoložena da je odmah otišla i legla u krevet.

Bilo kako bilo, farmeri su rekli svoje, a da li su bili u pravu i ako jesu ko će od dvoje aktera seks skandala prvi ''propevati“ ostaje da se vidi.


Podsećanja radi, kada se na žurki u utorak poteglo pitanje o seksu na farmi, jedina je na tome insistirala Jelena Stožinić, koja je od Bakija javno zahtevala da kaže s kojom je farmerkom bio i koju je kresnuo: Međutim, denser nije hteo da izusti ni reč o tom događaju, iako je ona besuspešno insistirala da joj odgovori...

Denser se pre nekoliko dana pohvalio da je imao seks na ''Farmi''.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online