Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 30.10.2010.
18:19
Alo A

Farma: Seks u kupatilu!

Glumica Eva Ras nastavila je da otkriva najintrigantnije stvari na farmi, te je sada obelodanila kako ona zna da se neki farmeri tucaju u kupaonici.

Šta se to dešava u kupatilu?
 


Naime, nakon što je produkcija opomenula farmere da ne smeju više da se zaključavaju u kupatilu (jedina prostorija koja nije prekrivena kamerama), glumica se složila sa zadrugom i osudila one koji krše pravilnik.


"Mene su našli da kinje i maltretiraju, babu od 70 godina, a oni se tucaju u kupatilu!", rekla je Eva Ras, na šta se pevačica Vesna Vukelić ubacila.


"Ma, bre, ja vidim kako Natalija pizdi, jer smo Marijan i ja počeli da je 'čačkamo' tako što spajamo Baneta i Irenu. Celu noć se grizla i nije mogla da spava, a onda je ujutru folirala kako je srećna!", dodala je Vendi i time nagovestila ko je to bio nestašan van domašaja kamera.


Vendi već nekoliko dana Nataliju stavlja na „testove“ kako će da izdrži provokacije, jer je starleta ubeđena da je Natalija odlepila za Banetom!


Na celu ovu priču ubacio se i političar Marijan Rističević, koji je takođe potvrdio da zna da se u toaletu „neko je*e“, a da ta devojka uvek peva dok radi "one“ stvari i non-stop se smeje.


Sani: Zaprosiću Nataliju čim izađe iz "Farme”

 

Iako mu je Natalija na imanju priredila nekoliko iznenađenja, njen muž Sani iz "Trik ef iksa“ je odlučio, kako "Alo“ saznaje, da zaprosi svoju dragu drugi put, odmah nakon njenog napuštanja imanja. "Ništa joj neću reći, ali ću nešto uraditi što mi se već duže vreme mota po glavi, svi ćete biti iznenađeni, a najviše će se obradovati moja Natalija! Ali, iznenađenje ne bi bilo iznenađenje ako se odmah otkrije šta je", rekao je Sani za „Alo“.


"Svaki put kada su u kupatilu ona se glasno smeje i peva! Znam ja šta oni rade unutra!", tvrdi Marjan.


Rističević je takođe dodao da je ta ženska osoba imala problema sa kičmom i da joj je njen tajni ljubavnik ispravio leđa.


Podsećanja radi, Natalija se pre tri dana naljutila na manekena i nije htela da mu "srdačno“ poželi laku noć zato što je celo veče vreme trošio na novu farmerku Irenu Šućur.
 

Na seoskom imanju se već nedeljama šuška da zgodna pevačica ima tajnu aferu sa lepuškastim i znatno mlađim manekenom.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.11.2010. 01:44
od nedavno sam pre prikazivanja nekih stari filmova koje sam kao dijete išao sa školom gledati pročitao da nisu za mlađe od 18 godina.ako je to tačno, farma nije za starije od 1 godine.da pojasnim ,glumimo kulturu a zurimo uprimitivizam bez granica zašto bar onaj sveštenik u rra ne kaže dosta je .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online