Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 25.10.2010.
11:52
zena.blic.rs A

Sani: Oprostio bih Nataliji prevaru

Sani Ibraimov, muški deo dens grupe "Trik FX“ i muž Natalije koja učestvuje u "Farmi“, kaže da zbog ženinih seksualnih ispada prolazi kroz košmar. Razdiru ga ljubomora zbog njenog odnosa s Banetom i briga za sina, koji prolazi torturu u školi, ali kaže da bi joj oprostio i prevaru samo da ostane pored njega.

Pustio sam je da ode. Sam sam kriv: Sani

"Rekla mi je kad je odlazila: 'Vidi, ljubavi, uradiću sve! Očekuj svašta.' Pitala me je da li da ide. Ja sam joj rekao: 'Idi!' I šta sad? Ja sam kriv. Ja sam joj dozvolio da uđe na 'Farmu' i sada moram s tim da se nosim do kraja", počeo je priču Sani.


Natalija je na "Farmi“ trenutno jedna od najaktuelnijih ukućanki, a posebno je interesantan njen odnos s Banetom, u raznoraznim pozama i akcijama, od valjanja po senu, krevetu i stolovima pa sve do dodirivanja pod jorganom i ljubljenja po raznim delovima tela. Zbog svega toga Saniju se usijao telefon od poziva. Iako je većina njeno ponašanje na "Farmi“ okarakterisala kao nemoralno, budući da je supruga i majka jednog dečaka, Sani je imao potpuno drukčiji stav. On je to doživljavao kao deo šou-programa sve dok njegovom petnaestogodišnjem sinu Deanu nije dozlogrdilo.

Sin pao u depresiju

Natalija sa sinom

"Zadirkivali su ga ovde neki po kraju, nazivali mu mamu raznoraznim imenima, i onda je pao u totalnu depresiju. Ni sa kim nije hteo da razgovara. Ni sa mnom čak. Tada sam potpuno poludeo. Počeo je da se gubi, čak je pao i udario glavu. Potpuno sam odlepio. Rekao sam da Natalija mora da izađe s 'Farme' po svaku cenu. Ništa me ne zanima. To više nije igra. Meni je zdravlje mog deteta ipak najbitnije. Obratio sam se produkciji i zamolio ih da puste Nataliju, rekao da nam dete nije dobro, a onda su oni poručili ne mogu jer nije prekršila ugovor. I da je neće pustiti čak ni da mi dete umire. To me je strašno razbesnelo", priča Sani, iznerviran pri samoj pomisli na odgovor koji je dobio.

"Nisam mogao da verujem šta su oni meni rekli. Proradio mi je inat, pa sam onda bukvalno bio u fazonu da odem i da je izvučem na silu, sa sve papirima koji dokazuju da mi sinu nije dobro. Ne bi mi mogli ništa. Morali bi da je puste. Međutim, u međuvremenu je Deanu bilo bolje, otvorio se, počeo da priča. Došao je moj prijatelj, psihijatar i popričao s njim, rekao mu nekoliko dobrih stvari. Objasnio mu je da njega mama voli, da je sve to samo igra, da ne dozvoli da ga provociraju drugi. Posle toga je bio mnogo bolje. A ja sam kriv jer se slabo viđam s njim. Uglavnom sam radio i retko sam bio kod kuće. Ali sad ću biti s njim non-stop. Putujem u Novi Sad, pa onda idem s njim na petnaestak dana negde. Daleko od 'Farme' i od očiju javnosti. Dogovorili smo se da se u našoj kući 'Farma' više neće gledati", kaže Sani.


"Tako sam odustao od ideje da izvlačim Nataliju. Sad je sin dobro, i to mi je najbitnije. Ali, ako se slučajno ovo njegovo stanje bude ponovilo, ja definitivno idem i niko me neće zaustaviti. Izvući ću je i niko neće moći da me spreči", kategoričan je Sani.

Voli svoju ženu i veruje joj

Đuskanje na stolu Natalije i Baneta koje se završilo striptizom

Međutim, kad je reč o Nataliji, Sanijeva raspoloženja se smenjuju.


"Znaš kako, ja volim svoju ženu. Mi smo petnaest godina u braku. I verujem joj. Pa šta sad i ako se malo zeza? Igra se. Ako joj je lepo, ja sam srećan", pokušao je da objasni Sani, ali ipak nije mogao da sakrije izraz lica koji je govorio da mu i nije baš toliko svejedno. Na konstataciju da to baš i nije normalno i da onda verovatno i nema jakih emocija prema svojoj ženi, odmah je reagovao.


"Ni slučajno. Naravno da volim svoju ženu. Pa evo, pogledajte šta mi stoji na desktopu. (Pokazuje svoj mobilni telefon na čijem displeju stoji Natalijina fotografija.) I evo sad, na primer, kad zovem nekoga ili kad neko zove mene, izađe mi uvek njena slika. Je l razumeš?", sad već vrlo očigledno ludo zaljubljen u svoju ženu pričao je Sani.


"Pa dobro, naravno da mi nije lako. Teško je. Plašim se da je ne izgubim. I naravno da jesam ljubomoran, ali bi još gluplje bilo da to pokazujem. Iako ja jesam hteo nju da izvučem napolje zbog sina, jer kao što rekoh, on mi je najbitniji, zamisli kako bi se to onda shvatilo. Ljubomoran muž uleteo da izvuče ženu. Pa to bi onda bilo još gore", poverio je Sani svoje emocije koje se trudi da sakrije i od sebe samog.
 

"Ne znam da li između Natalije i Baneta ima nekih emocija. Ja to shvatam kao igru. I nadam se da je tako, jer moram da mislim pozitivno da bih mogao da podržim svoju ženu, koju stvarno mnogo volim i želim joj sve najbolje. A ako između njih dvoje ima emocija, onda bi bilo još gore. Zamisli! Kad bih upao tamo na 'Farmu', ja bih im praktično prekinuo idilu. Pa je l tako? A kako to onda ide? Onda je, u stvari, guram od sebe ka njemu. To je skroz glupo. Nije inteligentno", zaključuje Sani i objašnjava koliko mu u svemu tome znači podrška prijatelja.


"Kažu mi i njene drugarice i moji prijatelji kad tako upadnem u neka glupa razmišljanja: 'Šta ti je bre, Sani, jesi li ti normalan? Ne glupiraj se! Nata je prava lafica! Vidi kako se bori! Prava je zverka, a ti tu nešto umišljaš. Budi uz svoju ženu!'I ta njihova podrška mi mnogo znači. Da nije njih, sigurno ne bih sve ovo podneo" iskren je Sani.

"Čak sam i uporedo s pismom podrške koje sam joj onda poslao, napisao još jedno koje čuvam. Zove se: 'Pismo jedne budale'. Tu stoji sve kako se osećam. I kad bude izašla, to ću joj pročitati, pa ćemo onda da pričamo o svemu što se desilo", zaključuje Sani, koji je čak spreman da pređe i preko prevare, iako ipak priznaje da bi to svakako izmenilo njihov odnos.

"Oprostio bih joj prevaru. Samo zato što je volim. Ali to što je Renato rekao, da je kao već pao seks između njih dvoje, u to ne verujem. Ipak, mislim da poznajem Nataliju dovoljno dobro. Ona se, inače, malo slobodnije ponaša i privatno, ali dotle ne bi išla. Kad bude izašla, ona će da mi kaže šta je istina, a šta nije. Ja njoj verujem jer smo uvek iskreni jedno prema drugom i nema razloga da me laže. U svakom slučaju, imaćemo o čemu da razgovaramo", iskren je Sani.


"Ali, kao što rekoh, verujem Nataliji. I ako je to sve samo njena igra, onda nema nikakvih problema, pa i mene devojke muvaju i ona to dobro zna. Siguran sam da se i ona plaši da ja nju ne prevarim. Ne sumnjam u to da joj nedostajemo. Pa ne plače sigurno za Banetom svaku noć. Svakako ću joj u nekom od narednih pisama staviti do znanja da je podržavam, ali i da se samo malo smiri. Uostalom, u zavisnosti od toga da li će to ispoštovati, biće mi jasno šta misli i oseća", završava priču Sani.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online