Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.10.2010.
21:13 >> 21:36h
Mondo rs A

Farma: Ode mlada!

Htela je da izađe sa imanja, i farmeri i publika su joj želju uslišili - Banetova "supruga" Katarina Živković izbačena je iz rijalitija.

 
Farmeri su konačno bili dobri detektivi jer su "provalili" da ove nedelje niko nije bio na tajnom zadatku, a nagrada im je - frizer
 

Nominovane pevačice iz "Grandovog" jata Jovana i Katarina morale su da se u duelu oprobaju u borbi prsa u prsa, umesto u klasičnom kvizu znanja. Bile su vezane jedna za drugu kaišem, imale su posebne narukvice sa alkama, a svaka je trebalo da pokuša da ruku svoje partnerke zakači za kuku na daskama. Prva koja se "zakači", izgubila je.

Iako im je voditelj Ognjen objasnio pravila, i očekivali smo pravu borbu, devojke su za tri sekunde bile gotove - Katarina se zakačila za kuku. Publika je takođe prednost dala Jovani (69,58%), a Katarina je osvojila samo 30,42 odsto glasova, pa joj ni dupliranje ne bi pomoglo.

Opraštanje od ostalih nije prošlo mirno - suze su pustili Zlata, Cobe i Baki, dok je Vendi bila vidno uznemirena, ali je ipak ostala pribrana.


A kako je juče protekla podela štapića?

Aca je, nakon što je splasnulo oduševljenje što će VIP seljake konačno posetiti frizer, počeo sa "onim što se mora" i štapić dao Katarini, jer je to njena želja, a Jasmina Limenu, jer ne može "ćerci sa imanja".

Zlata "zna da će se Katarina vratiti" i njoj je dala štapić, a Eva "ne može da se ogreši o lepu damu, jer gde da ona spava u izolaciji uz mokra drva".

Vendi je glasala za Limenu, a onda saopštila da Kaća u stvari više i ne želi da ide kući.

"Katarina je htela u datom trenutku da ide, ali sada se predomislila i nije imala mogućnosti da to kaže. Zato, jao kao njen portparol, vas molim da se vadite na neku drugu foru", saopštila je Vendi, ali je Peja ipak upotrebio baš tu "foru".

Baki, Natalija, Jelena i Sanja su štapiće ipak dali Katarini jer je to tražila, pa sada ne mogu da izmisle neki drugi razlog. Međutim, "muž" Bane nije mogao da glasa za nju, ali zato može Marjan, koji je planirao da štapić da Limenu ali je posle saopštenja dao Katarini.

Jovana je Limena "mnogo zavolela i doživljava ga kao brata pa ne može za njega da glasa". Bata je ipak glasao za Katarinu "jer je to bila njena želja", kao i Zorana. Cobe je ipak odabrao Limena, jer on ima manje štapića.

Ekrem je ponovo pozdravio žernu i decu i glasao za Banetovu "suprugu".

"Ispoštovaću sve vas ovde, sve vas volim, ali postoje neki koji su mi malo draži. Verujem da me majka poželela, ali sam sigurna da me rodila kao borca", rekla je Kaća.

Nakon što je Ognjen Amidžić saopštio da će Kaći na megdan Jovana, ona je zanemela, pa će sutra da saopšti hoćemo li gledati duel znanja ili veštine.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online