Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.10.2010.
12:47
Vestionline A

VIP Survivor: Borba između muškaraca i žena

Nova sezona surovog rijalitija je počela! VIP Robinzoni na samom startu testirali granice svoje izdržljivosti, a potom saznali da se borbe za preživljavanje neće voditi između "Manoba i Gadanga" već između muškaraca i žena!

Prve vođe: Marko Bulat i Bojana Barović

Surovi serijal sa domaćim selebritijima opravdao je svoj naziv na samom početku - posle 50sati leta, takmičari u trci za isto toliko hiljada evra su morali da dokažu svoju izdržljivost. Brzo su shvatili da su nasmejana lica lokalnog stanovništva i trokolice kojim su prešli prvu etapu puta, najbolje što će doživeti tog dana.

Uz pomoć mape koja ih je vodila ka cilju, ušetali su u džunglu u kojoj su kraljevi ratničkih plemena nekada vodili borbe, pešačili su sa teretom kroz blatnjava i pirinčana polja, penjali se na skele, prelazili reku, sve kako bi stigli na rajsko ostrvo na Filipinima koje će u naredna 32 dana za njih biti sve sem raja...

Kada su stigli na odredište čekalo ih je neprijatno iznenađenje. Posle dobrodošlice koju im je poželeo "sudija" Andrija Milošević, usledeo je nov izazov - prva borba!

"Osam hrabrih žena i osam sposobnih muškaraca boriće se za titulu za jedinog preživelog. Jeste li spremni za borbu?“, pitao je Milošević na šta su VIP Robinzoni naivno rekli "da“.

"Onda izvolite“, rekao je voditelj i prva borba je počela - ko će brže odšrafiti, odnosno zašrafiti stub ukopan u zemlju. Borili su se jedni protiv drugih, a cilj prve borbe bio je odabir kapitena. U "ženskoj kategoriji“ pobedila je manekenka Bojana Barović, a u "muškoj“ Marko Bulat.

Igra u kojoj su se žene borile protiv žena i muškarci protiv muškaraca nije bila bez razloga - učesnici su podeljeni na plemena muškaraca i žena, a "borba" je služila tek da se odaberu prve vođe plemena. To su, naravno, Marko i Bojana i oni su koji će ostale takmičare povesti na prvi zadatak...

Kapiteni su potom izabrali izaslanike da umesto njih obave plemensku razmenu, odnosno odu u nabavku u obližnje selo po hranu i stvari koje bi mogle da im zatrebaju na ostrvu.

Meštani iz "komšiluka", jedine naznake civilizacije na ostrvu, dočekali su ih sa širokim osmehom, robom i poznavanjem maternjeg jezika...i samo maternjeg jezika. Sporazumevanje na engleskom nije baš išlo kako bi trebalo, kao ni cenjkanje jer su prodavci za cenu svakog proizvoda morali da se konsultuju sa lokalnim "bosom" - bakicom koju zovu mama, a i nisu hteli da vraćaju kusur...Uglavnom, naši Robinzoni ostadoše već prvi dan bez para, minđuša, majica...

U međuvremenu, ekipe su prebačena na svoje ostrva. Žene su u prvi mah bile oduševljene netaknutom prirodom, a onda...

"Ovo je ostrvo na kojem ćemo biti mesec dana, a ovde nema ničega", čuli su se uzdasi ženskih Robinzona...Ipak, bacile su se na otvaranje kutije sa namirnicama koja ih je čekala na obali.

"Ulje, brašno, konopac i pirinač...mnogo pirinča...". Našli su i nagrade - čokoladice, odnosno vodu, a potom su oba plemena krenula da prave svoja skloništa i spreme se za prvu noć na pustom ostrvu.

Nastaviće se... "Ženturače sa ženturačama, a muškarčine sa muškarčinama", kaže Vesna Zmijanac.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online