Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.10.2010.
19:08
Kurir rs A

Farma: Natalija obećala Banetu seks?!

Maneken priznao pevačici da se opasno loži na nju, a ona mu dala do znanja da ni njoj nije svejedno i poručila mu da se samo još malo strpi

Da li će biti seksa?
 

Nataliji je malo trebalo da zaboravi muža! Njeno ponašanje na Farmi liči na sve sem na ponašanje nekoga ko ima muža i dete. Dopuštala je da joj grudi mazi Jelena, a Banetu maltene sve što poželi. Manekenove usne na njenom golom stomaku joj prijaju toliko da počinje da se uvija ne prateći više ni ritam muzike.

Natalija, odmah izlazi napolje!

 

Natalijin suprug Sani više ne može blagonaklono da gleda na njeno razuzdano ponašanje.


- Natalija se tamo previše opustila. Malo je preterala, ali vidim da se dobro zabavlja. Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na Farmi i njemu to uopšte nije interesantno. Mislim da je vreme da Natalija napusti Farmu upravo zbog našeg sina, koji je ovih dana i zdravstveno loše - poručuje Sani.

Strast joj se razbuktala, pa se neretko svojom zadnjicom nabije na njegov rajsferšlus. Istina, još uvek zakopčan. Ali, kako dani odmiču, sve se više čini da ćemo uskoro čuti onaj zvuk dok se povlači nadole. Poslednja žurka na imanju u Lisoviću definitivno ide u prilog našim očekivanjima.

Bane: Mi uz ovu pesmu možemo da pričamo, a možemo da pređemo i na nešto lepše. Hoćeš da gubimo vreme u priči, ili ovo drugo?

Nata: Moraćeš još malo pričekati.

Bane: Ali, kad sam te video, moj jezik se malo podebljao.
 

Gaćice joj još bele

Vendi je polagano počela da pokazuje intimne delove svoga tela. Sve liči na lagani striptiz. Prvo je po ulasku na Farmu isturila grudi, a onda preksinoć, nakon desetak čašica prepečenice, u spavaćoj sobi svukla je haljinicu i ispod providnih crnkastih hulahopki videle su se bele gaćice. Bluzu su joj na dva mesta gužvale nabrekle bradavice. Ali niko od muških nije bio tu da ispegla. Koga? Vendi ili bluzu? A šta biste vi radije voleli?

Jelena vaćarila i Jovanu!

Svoje lezbijske sklonosti Jelena je već uveliko nagovestila Nataliji. I to čini u svakoj mogućoj prilici. Ali manekenka se ne zadovoljava samo jednom ženom. Žarko želi da oseti i nežnost Jovanine kože. Podigla je Pajićevu i poput muškarca ušla joj među noge, privijajući njene grudi ka svome licu. Pokušala je na kvarno da je poljubi, ali naposletku je ostao samo trag njenih vlažnih dlanova na pevačicinoj trenerci.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online