Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.10.2010.
00:14
mondo.rs A

Farma: Poljupci Bakija i Kaće i priča o Paroškom

Dan nakon što je Paroški ekspresno izbačen sa Farme zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, ostali učesnici rijalitija poveli priču o tome "zašto je jedan tako inteligentan čovek sebi dozvolio takvo ponašanje".

Milan Paroški
 

Kao što smo naučili iz prethodnih serijala Farme, učesnicima prete "najstrože sankcije" zbog nepoštovanja pravila. Među osnovnim pravilima se nalaze zabrana fizičkog kontakta i vređanja na nacionalnoj osnovi. Kasnije dolaze ona "manje važna" kao što su spavanje u popodnevnim časovima, odbijanju poslušnosti, komunikaciji dok su učesnici u izolaciji...

Nakon proglašenja sluga, burne reakcije Milana Paroškog, a onda i nesvakidašnje igre istine tokom koje se dogodio prvi incident ove sezone, usledelo je prvo vanredno izbacivanje. Iako je propraćeno gromoglasnim aplauzom, sutradan su se mnogi zapitali "zašto" i "kako"...

"On je neverovatno inteligentan čovek, šta se desilo?", pitao se Bata, na šta mu je Jelena rekla da to "Paroškom nije prvi put". Uglavnom, netrpeljivost između Paroškog i ovonedeljnog gazde Marjana Rističevića traje "poslednjih deset dana", ali niko i dalje ne shvata kako sam Milan Paroški nije shvatio da bi upravo on bio taj koji bi se vratio iz duela "ko god mu izašao na crtu"...

"On je to shvatio kao poraz", zaključio je Bata, na šta je Jovana dodala: "Pa i ako izgubiš u duelu ideš kući brate, ne na giljotinu!". 

 

U ostalim "vestima", Ekremov tajni zadatak je "provaljen", ali svi ćute, da li im je žao, ili žele da slušaju "ar ju lukin for đob" i dalje, ali i ono najzanimljivije:

Baki i Kaća se smuvali?!

Ono što nije pošlo za rukom manekenu, pošlo za rukom denseru koji je izbacio Paroškog...

Zagrljeni, zagrljeni: Kaća i Baki
 

Grandiozan ulazak novih farmera zasenilo izbacivanje Milana Paroškog, ali je Vendi ipak uspela da uradi šta je naumila - rekla je Bakiju da se Bane pali na njega, nakon čega je denser krenuo u napad...na Katarinu Živković.

Vizija u zelenom Vesna Vukelić Vendi, pre ulaska na imanje u Lisoviću rekla je da ulazi sa zadatkom da raskrinka pojedine famere - mislila je na manekena Baneta. Čim je rekla Bakiju ono što je ona zapazila gledajući treći serijal rijalitija - osim da farmeri nisu fotogenični - B3 je krenuo u napad.

I na prethodnoj žurci je denser pokušavao da se približi Zvezdi Granda, potom ju je ogovarao da ništa ne radi, ali "ta pomešana osećanja", kaže Baki, govore samo jedno: sviđaš mi se!

"Pitala si me da li sam zaljubljen u tebe", pričao je Baki Kaći u kuhinji, dok je trajala žurka. "Nisam, ali...sviđaš mi se".

"Kako to sviđam ti se, a Bane ti je dobar drug?", upitala je Katarina. "E, tu sam te čekao! Šta si ti meni rekla, nemoj da glumiš, rekla si 'Bane mi je drug'".

"Pa Bane mi je drug, i ti si mi drug"...."Budi otvorena, ti se meni sviđaš i ja se tebi sviđam, jel tako? Budi otvorena...", navaljivao je B3. "Što je najgore, ne znam...", rekla je Kaća, a onda...

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online