Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.09.2010.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Zbog Zlate hoću da poludim!

Goca Božinovska je očajna. Malo, malo, pa zaplače. Svaki čas zivka svoju prijateljicu Zlatu Petrović, kumi je i moli da odustane od ulaska na "Farmu". Kako kaže, ne zna kako će bez nje tri meseca, nikada nisu imale toliko dugu pauzu u druženju. Jeste da će moći da je gleda na televiziji, ali strahuje da bi televizor mogao da strada. Ako Zlatu neko na farmi iznervira, Goca će da nasrne na televizor!

Nerazdvojne: Zlata Petković (levo) i Goca Božinovska
 

- Svakih pola sata joj govorim: "Joj, Cojle, nemoj, molim te! Zašto mi to radiš?" Kukam i plačem, ali džaba. Ona je rešila i tu je kraj priče. Znam da ću zbog nje da puknem od sekiracije. Zbog Miloša sam se se nervirala tri meseca, a sad će ona džigericu da mi kida... Samo mi u životu fali još da se sekiram zbog najbolje drugarice, lepo ću da poludim - iskrena je Božinovska.
 

Što se toliko brinete? Velika je Zlata i ume da vodi računa o sebi.
 - Znam ja najbolje koliko je ona jaka, ali džaba. Vezane smo sačuvaj bože! Od šesnaeste godine se družimo, kao sestre smo i svašta smo pregurale zajedno. Nema tog momka ili muža na svetu koji bi nas mogao da razdvoji i pokvari naše prijateljstvo. Probali su mnogi da nas posvađaju, ali pre bi se posvađala dva oka u glavi nego nas dve.

 

 

Da li biste vi ušli na "Farmu" sa Radetom Vučkovićem, ocem vaše ćerke Jelene?
- Rade Vučković je druga priča u odnosu na Hasana i Peju. On je mnogo normalniji i "namazaniji" na jedan finiji način nego ova dvojica. Rade je čovek intelektualac, miran tip, nije ekscesan. On je čovek boem, živi onako kako hoće, lavčina je! Nemam šta da mu zamerim, davno smo izgladili sve nesporazume. Sve što je bilo među nama, deo je moje lepe i uzbudljive mladosti - kaže Goca.


 

Plašite li se da se Zlata ne napije, da nekog ne izudara, ili da ne može da izdrži bez seksa?
 - Ma ne, Zlata je samo na jeziku oštra. Svašta ona priča, ali daleko je to od istine. Neki misle da je alkoholičarka, što nema veze sa istinom. Pre bih neki cirkus ja napravila, s nekim se pobila nego Zlata. Mnogo sam luđa od nje, zato i neću da uđem na "Farmu". Ona je žena trenutka, sve radi onako kako joj dune. Ali, mnogo je mudrija od mene. Samo ne znam kakav bi to frajer morao da bude, pa da sa njim padne seks na imanju. Nju nijedan muškarac ne može da obori s nogu!
 

Šta mislite - s kojim će joj bivšim mužem biti teže na "Farmi"?
 - Joj, teže će joj biti sa Hasanom! On jeste dobrica, ali je strašno eksplozivan. Ja sam u dobrim odnosima sa obojicom. Ipak, ne mogu da zaboravim da me je Hasan u životu vređao više od Peje. Vređala su me obojica, ali oprostila sam im davno. Zbog moje Zlate i njenih sinova Mikija i Jovana, koje gledam kao svoju decu. Iako smo oduvek bliske, Zlata i ja se nikada nismo mešale u izbore muškaraca one druge. Sve Zlatine frajere i muževe sam gledala kao svoju braću. Ipak, ne znam šta joj treba da sa Hasanom i Pejom ulazi na "Farmu". Da je s njima mogla, ne bi se razvodili.
 

O sinu Mirku

- U onome što pišu novine o mom sinu Mirku, recimo da ima 70 odsto istine. Ume da se pobije, kao i većina momčića njegovih godina. Biju se i druga deca, ali novinama je interesantnije kad se bije moj sin. U novinama sam pročitala da je u tuči u Budvi zadobio frakturu lobanje i premrla sam od straha. Ubeđivao me je da to nije tačno, ali sam odmah sela na avion i otputovala u Budvu da se lično uverim da je dobro.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online