Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.09.2010.
12:56
Press rs A

U Survajveru sam preživeo zemljotrese i tajfun!

Nenad Knežević Knez, Jelena Mrkić i Nikola Rokvić vratili su se sa Filipina, gde su se mesec dana borili u ekstremnom rijalitiju "VIP Survajver"! Knez priznaje da se namučio u divljini filipinskih ostrva.

Jedva preživeo Survajver
 

- Bilo je veoma teško, smršao sam deset kilograma! Ali, pošto sam se veoma uželeo hrane, već sam se ugojio dva kilograma - kaže Knez i dodaje:

Šuška se da je pevačica Goca Tržan osvojila glavnu nagradu od 50.000 evra, ali niko od bivših robinzona to nije mogao da nam potvrdi. Emitovanje „Survajvera" očekuje se za mesec dana na Foksu (Prvoj srpskoj televiziji).

- "Survajver" je neverovatno iskustvo. Sve vreme nas je pratilo čudno vreme - od kiše koja je padala po čitav dan, do enormno visokih temperatura. Preživeli smo i nekoliko jakih zemljotresa, ali najgore je bilo kada je tajfun prošao blizu nas!

Knez kaže da će za dva dana otputovati u Brisel da bi završio novi album sa 14 najboljih izvornih pesama.

- Album će izaći krajem novembra za evropsko i naše tržište. Biće to nešto potpuno drugačije i neće ličiti na muziku Bregovića i "Balkanike" i ostalih izvođača izvorne muzike - ističe pevač.

Knezova suparnica u "Survajveru" bila je novosadska pevačica Jelena Mrkić.

- Ovaj rijaliti zasigurno će promeniti moj odnos prema životu. Vratila sam se zrelija i sa drugačijim pogledima na svet. Ponosna sam što sam se uspešno snašla u teškim situacijama. Mislim da sam tamo otišla dovoljno psihički i fizički pripremljena - kaže Jelena i ističe da su je specifični uslovi zbližili sa većinom učesnika s kojima će nastaviti da se druži.

- Iznenadila sam samu sebe koliko sam postala socijalna i kako sam se dobro uklopila sa ljudima koje ne poznajem. Najteže mi je pala razdvojenost od porodice i dragih prijatelja, ali snagu mi je davalo samo saznanje da me kod kuće čeka neko ko me bezuslovno voli - priča Jelena prisećajući se trenutka kada je nakon mesec dana videla svoje najmilije.
 

- Dočekali su me sa „milion" balona i tortom. Sada uživam sa ljudima koji su mi tamo beskrajno nedostajali - kaže Jelena za Press.

Sa zastavom Filipina na kojoj je pisalo "Dobro došao", folkera Nikolu Rokvića na aerodromu su dočekali brat Marko i prijatelji, među kojima je i bivša devojka Marka Jarića, atraktivna Nevena Milićević. Nikola je svoju radost zbog povratka u rodni grad podelio i sa prijateljima na Fejsbuku, gde je napisao "Svuda pođi - svojoj kući dođi! Beograde, volim te"!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online