Subota 21. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.09.2010.
05:18
Alo A

Marina samo hoće pare!

Pobednik ''Farme“ Miloš Bojanić smatra da iza prozivke koju je juče na njegov račun uputila Marina Perazić ne stoji strah od toga da će joj pretući muža već čist interes.

Marina od mene neće dobiti obećani poklon: Miloš Bojanić


 

Naime, nakon što je pevačica izjavila da strahuje za bezbednost svog bivšeg muža Ivana Fecea Firčija i da se boji da ga sinovi Miloša Bojanića ne pretuku, pevač za ''Alo!“ komentariše da Perazićeva na taj način hoće da uzme nešto para od honorara koji je bubnjar dobio za učešće u rijalitiju.


- Da li je ta žena normalna? Ona je čula da je Firči pre nekoliko dana uzeo pare od „Farme“ pa hoće da se dokopa neke kinte kako bi imala da se prehrani. Verujem da je kod nje u glavi opšta pometnja kako da izvuče novac! I to će verovatno preko ćerki da uradi - kaže Braćala, koji misli da Marina ima još jedan poriv zbog kojeg to radi, a to je da bi dospela u žižu interesovanja javnosti.


- Čuo sam da je skinula neke kilograme, ali to joj nije bilo dovoljno da dospe na naslovne strane, pa koristi mene, legendu Miloša Bojanića, da bi pokazala slike sa nekoliko kilograma manje - smatra Bojanić i dodaje da je na taj način Marina izgubila priliku da od njega dobije poklon, koji joj je obećao još dok je bio na farmi.

- Ona kaže da neće gaće! Kakve gaće?! Ja na gaće nisam ni mislio kada sam obećao poklon. Žena očigledno nikad nije ni čula za „Viktorija sikret“ jer bi znala da oni ne prave samo gaće. Sada je svojim ponašanjem izgubila priliku da dobije haljinu iz njihovog programa koja košta najmanje 1.000 evra, i još plus za ćerke - rekao je pobednik najgledanijeg rijaliti programa i osvrnuo se na deo izjave u kojem je Marina pomenula da je čula da se po Novom Sadu priča da će Bojanićevi sinovi da premlate Firčija.


- Jedan sin mi je u Americi, jedan u Kanadi, tako da ja ne znam o čemu ta žena priča. Ako ga budu tukli, Firčija će neko da premlati zato što je mene maltretirao, zato što je rekao da Novi sad smrdi od Bosanaca, napušavao je decu u programu, pljuvao Srbe i još dosta toga što je izazvalo gnev u narodu. Neka ne brine, ja ga dirati neću! Bojanići nisu kriminalci, nisu bili u zatvoru i časni su ljudi - zaključio je Miloš, koji se sa svojom ženom Brankom i dalje odmara u vili na Crnogorskom primorju.


Miloš je zaprepašćen činjenicom da Marina Perazić brani čoveka koji je rekao da joj ne bi došao na sahranu.


- Šta ona njega brani kad njega baš boli uvo za nju! On pored sebe ima dobru ribu na kojoj mu i ja zavidim, tako da ga za Marinu baš briga! Ma i ta lepotica Jasmina verovatno očekuje pare od Firčija, a kad ih potroše, videćemo šta će biti - rekao je pevač.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online