Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 23.08.2010.
09:14
Alo A

Maca u Guči isprozivao Bojanića

Rat između pevača Miloša Bojanića i voditelja i glumca Dragana Marinkovića Mace, započet tokom rijaliti šoua ''Farma'', na imanju u Lisoviću, nastavio se i po izlasku, u šta su mogli da se uvere svi koji su gledali prenos sabora u Guči, kada je Maca javno prozvao pobednika „Farme“.

Ko voli Bojanića, ajd u drugi šator: Dragan Marinković Maca

''Svako ko hoće da sluša Miloša Bojanića, neka ode u onaj šator tamo'' rekao je Maca u direktnom prenosu, a njegova opaska preneta je i u jutarnjem programu Televizije ''Pink“.


Bojanić, koga je advokat obavestio o ovom događaju, kaže da je šokiran i zgrožen time što je rečeno, ali i postupcima čelnika televizije, koji su odabrali Macu da bude voditelj prenosa.


''Čovek koji je rekao da su svi Srbi iz Beograda i Bosne fašisti i da su im usta puna krvi vodi najveću srpsku manifestaciju u Guči?! Ja sam šokiran! Povređen sam što je Željko Mitrović dozvolio da njegova televizija emituje prilog u kojem sam ja prozvan! Trebalo je da iseče taj deo kada me Maca proziva! Planiram da razgovaram sa Željkom i pitam ga kako je mogao to da dozvoli jer smo mi sklopili pakt o prijateljstvu'', kaže Bojanić, koji smatra da vlasnik ''Pinka“ nije postupio ispravno jer zna kroz šta je sve prošao u rijalitiju.
 

''Progutao sam zbog te televizije mnogo toga i nisam im ništa rekao. Oni su napade na mene videli više puta na imanju. Taj čovek je hteo da me zapali i oni mu ništa nisu rekli?! Oprostio sam im i ucenu producenta, ali ovo neću da progutam! Sada već razmišljam da pokrenem tužbu za sve ono što se dešavalo na farmi, a za šta sam im progledao kroz prste.

Ukrotiću Macu: Miloš Bojanić

Televizija ''Pink“ zna da sam pošteno pobedio, a dozvoljavaju da Maca po ceo dan visi na programu i pljuje mene! Uvredili su me! Ja se samo pitam da li bi bilo koji Srbin smeo da se pojavi na takvoj manifestaciji da je izgovorio reči koje je Marinković izrekao?! Ne bi, nikada! Izgubiću život, ali ukrotiću Macu! Ne interesuje me ko stoji iza njega'', iznervirano je prokomentarisao pobednik ''Farme“ za ''Alo''.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.08.2010. 12:25
između dva primitivca ne mogu se odlučiti koji je veći.obadvojica su zaslužila prvu poziciju,a ne bi se iznenadio da jedan drugog ovim putem reklamira.meni neko kad se gadi ne stavljam ga u usta ,a ova dvjica jedan drugog žvaču li ga žvaču.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online