Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 15.11.2009.
12:07
Lazar S. Topalović - Vesti A

Bili smo složni samo gladnih stomaka

Vašar licemerja - Toma Jovanović Panters otkriva pikanterije sa "Farme": Rakiju smo dobijali redovno, ali smo zapretili da ćemo napustiti imanje ako nam ne daju više hrane, posle smo celu svinju smazali za četiri dana.

Izbacivanje Tome Jovanovića, frontmena grupe "Blek pantersi" sa "Farme" iznenadilo je gledaoce ovog, po nekim pokazateljima, najgledanijeg rijaliti šou programa koji se danonoćno, u segmentima, prikazuje na TV Pink.

Celu svinju smazali za četiri dana: Toma Jovanović "Panters"

Toma Panters je posle 50 dana napustio seosko imanje u okolini Barajeva na kome TV farmeri žive kao u 19. veku.

Iako kaže da mu je rad na imanju produžio život za deset godina, jer je poslednje tri decenije proveo kao profesionalni muzičar i nije podigao ništa teže od kašike, ne krije da su ga pojedini farmeri razočarali licemerjem.
 

Pitamo ga koliko je dugo trajala ta faza prilagođavanja uslovima takvog života?
- Prva dva-tri dana nam je sve bilo interesantno, ali bili smo sve gladniji. Posle 12 dana smo odlučili da dignemo pobunu, da kolektivno napustimo farmu ako nam se hrana ne poboljša. To je

 

Proglasili me koljačem


- Oslabio sam tri kilograma. Inače, svi smo, osim Viktorije, bili mesožderi. Digla se prava halabuka kada sam zaklao jednu ćurku da bi spremili ručak. Pojavili su se članovi Udruženja za zaštitu životinja i proglasili me koljačem. A nisu videli da sam skoro jedini ja hranio kerušu Vukicu prvih deset dana dok smo svi gladovali.

bilo prvi i jedini put da smo bili složni. Svi smo poludeli od sreće kada su nam seljani iz okoline poklonili pečenu svinju! Jeli smo je četiri dana, držali smo meso u špajzu prepunom mrava, ali to nikome nije smetalo, maneš rukom i jedeš. Onda su organizatori, iz straha da ne miniramo šou, počeli da nas snabdevaju brašnom, pirinčem, šećerom, hlebom...


Toma ispija vinjak i zaliva ga koka-kolom, kao da mu se usta suše dok se priseća farme, a onda nastavlja priču:


- Kada smo napunili stomake, maske su počele da padaju. Roker Nikola

 

Plaši se žene


Toma Panters, iako ima više od sto kilograma i visok je skoro dva metra, uvek kaže da se pomalo plaši svoje omalene supruge Živke. Priča nam da mu nije bilo svejedno kada je posle masaže Marine Perezić od Živke stigla poruka koja je počinjala sa: "Kada se vratiš kući, je..."
- Oladila se moja Živka, kada sam došao kući, skočila mi je u zagrljaj. Splav "Blek pantersi" je počeo da radi, vratili smo dugove, a koliko sam love dobio za boravak na farmi, ne smem da kažem, jer po ugovoru koji sam potpisao to mora da ostane tajna.

počeo je da nas tera da se tri puta dnevno molimo Bogu i nije hteo ništa da radi. Pukao sam kada je Đaniju rekao da će izbušiti harmoniku. Tada sam se zakačio sa Cakanom koja ga je uzela u zaštitu, jer je počela da pravi klan u kome su bili Big Mama i još neki. Viktoriju sam poštovao kao pevačicu, ali je pregazilo vreme. Na farmu je donela neke travke i počela da ih trpa u svako jelo. Jedne noći umalo nisam crkao kada sam pojeo pasulj u koji je natrpala te svoje biljke. Maja je slatka, ali je lenja i namazana, maltretirala nas je kuknjavom za decom i kućom, uvek je to radila gledajući u neku od kamera. Novinar Sale, moj Jovanović, me je razočarao. Nikada mu ništa nije bilo jasno, domaće životinje pazio je i mazio samo pred kamerom. Iznenadila me je aljkavost žena, retko su se kupale, miris parfema i vlažnih maramica kojima su se brisale postao je u jednom trenutku nepodnošljiv. Pod u kući su rešile da oribaju tek posle 40 dana, kada sam dreknuo i rekao da su moji Cigani u kartonskom naselju ispod Plavog mosta čistiji. Umesto seoskog imanja farma je postala sanatorijum za lečenje kompleksa najgore vrste, veli Toma.
 
"Nema tuge, nema bola, sve dok ima alkohola" - doping Tome "Pantersa"

- Nisam svetac, ali bez dopinga, bez kerozina kako ja nazivam alkohol, nikada nismo bili. Na farmu redovno stižu rakija, vino i pivo i svi piju. Tačna je ona izreka da pripit kaže što misli kao trezan. A, seks je uvijen u foliju, više je tu nekog flertovanja i nabacivanja, vatanja... Topalko je tu glavni lik. Simpatičan je, voli žene, doći će mu glave jednoga dana. On je momak odrastao na selu, vredan je, to su mu bili glavni aduti da se zbliži sa manekenkom Sandrom, a onda i sa Marinom. Radio je sve teže poslove umesto njih. Uglavnom, svi farmeri vole seks i rado ga se sećaju. Ali, sumnjam da će tako i ostati - smeje se Toma.


Pitamo Tomu šta mu je na farmi bilo najlepše, a šta neće želeti ni da sanja.
- Prihvatio sam da hranim svinje. U početku sam se plašio da preskočim ogradu u svinjcu, ali vremenom su svinje počele da se raduju mom dolasku. Ne bih voleo da sanjam zabavu "Noć veštica". Dobro smo se zezali, ali kada smo zaspali, Viktorija je negde oko dva posle ponoći počela da vrišti. Poskakali smo iz kreveta, neka bela pena joj je kuljala iz usta. Ujutru su nas obavestili da je to bila Viktorijina gluma, ali ja u to ne verujem.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online