Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.10.2018.
08:11
S. Đ. - Vesti A

Još samo fali ubistvo uživo?!

Ima li granica nasilju u rijaliti programima koje svakodnevno gledamo na našim malim ekranima? Svađe, verbalni i fizički obračuni uobičajene su scene u ovim formatima, na koje televizije računaju kao na program koji im obezbeđuje najveću gledanost. I ne samo da ih ima na televizijama, već i u štampanim medijima, koji izveštavaju o događajima u rijaliti programima.

instagram/ vladelije
Nasrnuo na ženu: Vladimir Tomović

"Brutalna tuča u Zadruzi", "Opšta tuča u Parovima" ... samo su neki od naslova u beogradskim medijima. Nacija je bila zgrožena kada je pre nekoliko dana Vladimir Tomović nasrnuo na Aleksandru Subotić i pesnicom je udario u glavu, nakon čega je odmah diskvalifikovan. Po izlasku iz Bele kuće u Šimanovcima kršni Crnogorac snimio je lajv na svom Instagramu u okviru kojeg je rekao nešto što je šokiralo mnoge.

- Ne, naravno da se ne kajem uopšte. Kajem se što je nisam jače udario, nego je bila daleko - rekao je tada Tomović, i dodao da bi se rado vratio u Zadrugu, jer smatra da ništa loše nije uradio. Gostujući u emisiji Premijera vikend specijal MMA borac je rekao da je on u stvari žrtva psihičkog i fizičkog nasilja.

- Ja, moja porodica i prijatelji smo protiv nasilja nad ženama. Ovo nije moje izvinjenje za ono što sam uradio jer sam tamo doživeo psihičku i fizičku torturu. Ja sam taj koji je doživeo nasilje. Mene su ničim izazvani napadali, gazili me ispod stola, a javno mnjenje je na strani nekoga ko je mene gazio i udarao. Nije trebalo ono da uradim i nikad niko ne treba da udari ženu, ali šta je sa ženom koja je udarila muškarca? Kajem se zbog toga što sam uradio. Bio sam isprovociran i instiktivno sam reagovao. Da se ponovi ta situacija sigurno ne bih isto postupio - rekao je Tomović, koji je u Zadruzi započeo ljubavnu romansu sa Stanijom Dobrojević.

Ništa nije mirnije ni u vili u Zemunu, u rijalitiju Parovi, u kome je nedavno Milutin Radosavljević Mili vređao Luku Budimira, a onda ga šakom udario u glavu. Luka nije mogao da mu ostane dužan pa je nasrnuo na Milija i raskrvario mu nos. Inače britanski "Dejli mejl" pre dve godine objavio je vest o incidentu u Parovima, kada je Nenad Marinković Gastoz nasrnuo na devojku Zoricu Dukić, dok su ostali učesnici nemo gledali.

Malog Ljubu zovu u Parove

Beogradski mediji objavili su vest da je pobednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković dobio ponudu Hepi TV da se pridruži rijalitiju. Produkcija Parova navodno je kontaktirala Bobana Stankovića, Ljubinog oca i uputila ponudu da maleni pevač bar na neko vreme bude deo njihovog šoua.

- Ljuba je dobio ponudu da uđe u Parove sa mnom ili sa čitavom porodicom. Mi smo se zahvalili i rekli da ćemo o tome da razmislimo. Oni su potom kontaktirali televiziju Pink, a sa Pinka su zvali nas. Međutim, ipak je to rijaliti, tu se svašta dešava, ima raznih likova, a on je mali. I odrasla osoba treba da razmisli da li treba da uđe u tako nešto, a da ne govorim o detetu. Nije sve u novcu, ipak je on dete, mislim da ćemo odustati. Oni nas zovu ako ništa drugo bar da Ljuba dođe da peva na njihovim žurkama, za to ćemo takođe videti - rekao je Ljubin tata za medije.

Grobar pedofil

Ni kod komšija nije ništa lepša slika u rijaltijima. Naime, učesnik hrvatskog Velikog brata koji se emituje na RTL Aleksandar Neradin izbačen je iz tog rijalitija dva dana posle ulaska u kuću nakon što je produkcija otkrila da je optužen za pedofiliju i da se protiv njega vodi sudski postupak. Na stranicama Županijskog suda u Rijeci navodi se kako je Neradin optužen za seksualnu zloupotrebu deteta mlađeg od 15 godina.

- Nisam ja nikakav pedofil. Imam devojku koja ima 26 godina - rekao je tada Aleksandar za hrvatske medije.

U predstavljanju pre ulaska u BB kuću Neradin je rekao da mu je zanimanje grobar.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online