Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.10.2018.
17:15
espreso.rs, Vestionline A

Kija postaje komšinica Emira Kusturice?

Kristina Kija Kockar uskoro bi mogla da postane vlasnica kuće od 100 kvadrata u samom centru Herceg Novog, svega nekoliko metara od vile Emira Kusturice.

instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar

Pobednica Zadruge 1 dobila je ponudu da kupi kuću po ceni od 100.000 evra.

Prema saznanjima Kurira, Kija je letos tokom boravka u Crnoj Gori sasvim slučajno upoznala vlasnike pomenute kuće, koji su došli na njen nastup u Budvi. Nakon završenog koncerta prišli su joj i upoznali se sa njom. Posle kraćeg razgovora dali su joj predlog o kojem Kockareva uveliko razmišlja

- U pitanju je stariji, imućni bračni par koji u Herceg Novog poseduje nekoliko kuća. Njih dvoje su pomno pratili rijaliti Zadruga i navijali za Kiju, a kada su čuli da dolazi da peva u Budvi, želeli su po svaku cenu da je upoznaju. Bili su oduševljeni time koliko je prirodna i srdačna, ostavila je jak utisak na njih. Kada im je Kija rekla da joj se Crna Gora mnogo dopada, predložili su joj da kupi kuću koju oni već neko vreme prodaju, i to po specijalnom popustu od 50 odsto.

Kristina je bila zatečena, nije znala šta da im odgovori, ali su oni posle dva dana preko njenog menadžera ponovo stupili u kontakt sa njom i zamolili je da dođe u Herceg Novi da pogleda kuću - priča naš izvor blizak pevačici.

Kija se već na prvi pogled oduševila nekretninom, ali još nije donela konačnu odluku da li će je kupiti.

- Ona bi zahvaljujući nastupima, kojih ima dovoljno, i uz kredit mogla sebi da priušti tu kuću, ali se dvoumi da li da je pazari. Nije sigurna koliko će u budućnosti provoditi vremena u Crnoj Gori i da li je pametno da uloži novac u tu nekretninu, s obzirom na to da je nedavno pazarila i stan u Beogradu. Svakako, narednih nedelja će doneti konačnu odluku i saopštiti je ljudima koji zdušno navijaju da ona postane vlasnica njihove kuće. Ukoliko Kija odluči da kupi kuću, njen prvi komšija biće slavni režiser Emir Kusturica. On je pre nekoliko godina kupio staru nekretninu, koju je u međuvremenu renovirao i od nje napravio raskošnu vilu u kojoj boravi tokom letnje sezone - kaže naš sagovornik.

Kija juče nije odgovarala na pozive i poruke.

Među najtraženijima
Kija za veče zaradi 5.000 evra

Kristina Kockar trenutno je jedna od najzaposlenijih pevačica na srpskoj estradi, a uz to i jedna od najplaćenijih. Za jedan nastup dobija od četiri do pet hiljada evra, u zavisnosti gde i koliko peva. Osim toga, Kija zarađuje i od pojavljivanja po klubovima i drugim javnim mestima, o čemu je Kurir pisao prošle nedelje. Ona je neposredno nakon rijalitija za takva pojavljivanja uzimala 2.000 evra, a za samo dva meseca kasnije cena joj je drastično porasla - na čak 5.000 evra.

Ovo je Kija kupila posle Zadruge

- Stan u Beogradu od 100.000 €
- Automobil "audi A6" od 20.000 €
- Snimila je dve pesme i dva spota, za duet sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro" i solo singl "Potpis", što ju je koštalo oko 15.000 €

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online