Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.08.2018.
08:08
S. Đurić - Vesti A

Pripreme za rijaliti se privode kraju: Mlazna odela, oldtajmeri, gondole

Druga sezona rijaliti programa Zadruga počinje kroz nekoliko nedelja, a u javnosti svakodnevno isplivavaju novi detalji. Prvi čovek TV Pink Željko Mitrović sačekao je prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu u Šimanovcima.

youtube.com/Zadruga Official
 

Učesnici će imati na raspolaganju više od 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka kao i takmičarskih igara na vodi.

Zanimljivo je da će Zadrugom ploviti i velikli broj unikatnih plovila, kao što je brod Kolumbo i gondole koje se specijalno proizvode za Zadrugu 2. Da podsetimo pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehničkih rešenja koja će se primeniti u Zadruzi 2 je i nekoliko mlaznih odela.

Odela koja će koristiti Veliki Šef, njegov asistent i bezbednosne službe Pinka, poseduju pet mlaznih motora i lete na visinama do četiri kilometra. U Pinkov filmski kompleks stiglo je i desetine oldtajmera kako bi se što autentičnije prikazao period sa početka 20. veka.

Na projektu pored domaćih autora na čelu sa Željkom i Milicom Mitrović, Radetom Mihajlovićem i Dušanom Demićem, radi i oko 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske i Britanije kako bi sagradili kneževinu u kojoj će živeti skoro 50 zadrugara. Mitrović će u Imaginarijumu, sagrađenom kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka, pokušati da spoji i tri epohe početak 16, 20. i 21. veka.

Kako se piše, pored navedenih stavki biće tu i iznenađenja u vidu životinja, ali ne onih prijatnih za gledanje i željnih maženja i igranja, već onih "malo" opasnijih. I dok su u prvoj Zadruzi bile domaće životinje, bazeni sa ribama, sada su tu zmije i aligatori.

Već danima unazad priča se i ko će biti učesnici nove sezone, pa tako mediji pišu da će se bivša učesnica, Luna Đogani ponovo od septembra naći na velelepnom imanju u Šimanovcima! Njoj je, navodno, ponuđena suma od 100.000 evra da u drugoj sezoni bude jedna od takmičara, a ona ju je prihvatila, jer želi novu priliku da pokaže kakva je zaista.

Za nagradu će se takmičiti i popularni par Aleksandra Subotić i David Dragojević, koje javnost dobro poznaje zahvaljujući njihovom učešću u rijalitiju Parovi.

Suze i drama

Preljube, žestoke svađe, ljubavne veze obeležili su prvu sezonu rijalitija Zadruga, čiji su učesnici i dan- danas u žiži javnosti. Prvu sezonu svakako je obeležio ljubavni trougao Kija, Sloba i Luna. Naime, varnice između modne blogerke i pevača sevnule su ubrzo po ulasku u rijaliti, a ljubavnici se nisu previše obazirali na činjenicu da je tada Radanović bio oženjen.

Dok su ih neki podržavali, drugi su ih oštro osuduili. Prava drama nastala je kada je u Zadrugu ušla i Slobina supruga, Kristina - Kija Kockar, koja je na kraju izašla kao pobednica. Miki Đuričić i Nadežda Biljić šokirali su javnost kad su imali seks pred kamerama, i to u kokošinjcu. Ljubav se rodila i između Sare Reljić i repera Vladana Vojnovića Vojketa, Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, kao i Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Miljana i beba

U javnosti trenutno najviše pažnje privlači potencijalan ulazak rijaliti učesnice Miljane Kulić sa bebom i Ivanom Marinkovićem. Poznata Nišlijka navodno je potpisala ugovor sa televizijom Pink da uđe u Zadrugu 2. Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević rekla je za medije da je za nju Miljanin potez da uđe kao trudna žena u Zadrugu hrabrost, iako će neko reći da je ludost.

- Miljana, kao i svaka žena i mlada majka, želi da sebe i svoje dete obezbedi najbolje. Ona je neko ko ima rijaliti iskustvo i ko je naviknut na te uslove života, i trudna ili ne, vrlo se u njima dobro snalazi. Tako da, ne bi me iznenadilo da uđe sa bebom - kaže Dušica.















 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online