Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.06.2018.
23:00
pink.rs, Vestionline A

Kija: Potpisaću razvod, ali ja sam uvek prva!

Tokom nedeljnog posle podneva zadrugari su odgovarali na pitanja bivših zadrugara, a Miki Đuričić se prvi obratio svojim cimerima. S obzirom na to da je milionskom auditorijumu nejasan odnos još uvek zakonitih supružnika Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, pčelar iz Kupinova je želeo da razreši ovu misteriju.

youtube.com/Zadruga Official
Kristina Kija Kockar priča o svom odnosu sa Slobom

Kako mislite da vaš cirkus da privedete kraju. Svađate se, pa se onda mirite. Da li ćete biti zajedno ili nećete? Jeste li se vi dogovorili? Koja je priča? Pitanje za Kristinu i Bobu da li vas je sramota - upitao je Miki. 

Nakon njegovog pitanja Sloba i Kija su otvoreno ispričali u kakvom su odnosu, kao i to kakvi su njihovi planovi, da li će se razvesti. 

- Ne, naravno da me nije sramota, jer ja Slobodanu sam rekla to što sam rekla. Miki je mene nazvao ku*vom, i moju majku, Ja takve reči od Slobodana nisam čula niti ću čuti. Nemamo nikakve planove. Ja sam njemu pružila drugu šansu da mi pokaže da je ispravan čovek, ali on mi to nije pokazao. Ja se uvek osećam kao prva, ja sam zakonta supruga, I kada se budemo razveli, opet ću biti njegova bivša žena, neko koga je on oženio pred Bogom i ljudima, to nešto znači. Ja nisam njemu bila druga. On je mene izabrao da oženi, to što nije uspelo....Iako na kraju ispadne da uvek ljubavnice bolje prođu nego žene, mi to moramo da ispravimo. Slobodan zvani Boba je pre neki dan rekao da će da traži razvod. Ja ću potpisati nije problem... - rekla je Kija. 

- Ja i Kristina se ovde nikad nismo pomirili, pričali smo šta bi bilo kada bismo se pomirili. Ja sam rekao da me je sramota što sam ja to njoj uradio javno i na ovaj način. Ja sam sve vreme imao stav da želim da budem u korektnim odnosima sa njom, mi smo uvek pričali, tako da mislim na vid intimnog pomirenja. Nikad ja nisam želeo da ne pričam sa njom. Išao sam srcem, ali sam bio iskren. Malo sam se pogubio u rijalitiju, ali nema čega da me bude sramota. Ja sam rekao da smo izgubili tu emociju, bliskost, ali smo bili pet godina zajedno i ona mi je bila sve u životu. Izgubio se taj vid bliskosti, ali je ostala ljubav kao prema čoveku. Ja sam uradio lošu stvar prema njoj i ona ima pravo da ima loše mišljenje o meni. Ja sam rekao da odavde mogu da izađem kao Sloba Radanović, ja jesam suprug Kristine Kockar, ali mogu i izaći sam i da u svojoj glavi budem emotivno slobodan - rekao je Sloba i zaključio da će iz rijalitija izaći kao samac.

Čini se da su se Kockareva i Radanović složili oko jednog, a to je da pomirenje neće pasti i da će se nakon rijalitija rastati.

Kija je izjavila da će potpisati razvod, a Sloba da će Belu kuću napustiti sam. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online