Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.01.2018.
18:22
Vestionline, Kurir rs/Stars A

Matora kroz suze: Mama, tvoja ćerka nije narkomanka!

Nakon što je produkcija hitno iznela Jovanu Tomić Matoru kako bi se testirala na narkotike, ona se sa negativnim rezultatima vratila u rijaliti a onda poslala potresnu poruku svojoj mami.

youtube.com/Zadruga Official

Naime, Matora se kroz suze obratila svojoj porodici i na taj način uzdrmala sve učesnike rijalitija.

"Prvo želim da se izvinim svojoj porodici što sam uopšte dozvolila ovako nešto da se desi ovde. Nisam ja kriva, izvinite. Ćerka vam je priznala ovde da je biseksualka, još da ispadne je i narkoman, to je baš lepo, treba porodica da se ponosi s tim. Znam da moji plaču, da je kući katastrofa... meni je savest mirna", rekla je ona i nastavila:

"Niste svesni kakvu ste lavinu izazvali i štetu napravili, ne samo mojoj porodici, nego i samoj produkciji. Rađena su mi dva testa, jedan iz krvi koji je direktno poslat u Nemačku na ispitivanje, drugi iz urina, i oba su negativna", objasnila je Jovana.

A onda se obratila direktno svojoj mami:

"Želim da kažem mojoj mami, da tvoja ćerka nije narkoman, javno ti se izvinjavam, i ti i tata treba da budete ponosni jer nijednog trenutka, nikada nisam ovde slagala. Niti se stidm niti kajem, a nek' svakom ide na dušu kako i šta priča", zaključila je Matora.

Nakon toga Zorana je ustala da se izvini Matoroj, jer je ona sve zakuvala.

"U tom periodu ja sam bila u katrastofalnom stanju, Jovana je neko ko je uvek zaista pričala iskreno o sebi i svom životu i kroz neke njene priče ja sam zaključila na svoje nahođenje neke stvari... Ja se javno izvinjavam Jovani i njenoj porodici, ali mi je mnogo krivo što ta priča nije potegnuta do danas. Krivo mi je što Sanja i Andrijana koje su znale za to, nisu komentarisale", ispričala je Zorana i nastavila:

"Ljudi, ja sam iskrena osoba, ja ne znam da lažem. Ja sam posle toga sela na ovu je*enu klupu i pomislila: "Je*o te, mogla sam da izvučem...". Tu noć sam popi*dela i svašta sam rekla, i ta situacija je dovela da izgovorim to što sam rekla. Ja sam to tako videla u tom trenutku, učinilo mi se, i izvinjavam se."

Međutim, to je bio samo početak nove svađe, Zorana je počela da se prepire sa Andrijanom i Sanjom, i nastao je totalni haos.

Pogledajte šta se još dogodilo:

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online