Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.10.2017.
20:11
S. Đurić - Vesti A

Pare važnije od ugleda

Milica Milosavljević Dugalić proslavila se kao etno-pevačica, karijeru je gradila isključvo na pesmama i vanserijskom glasu, a onda je ušla u rijaliti Zadruga. Njen dolazak u Šimanovce bio je iznenađenje za mnoge, a tek kada se opustila pred kamerama svi su se pitali - šta se dogodilo sa finom i smernom ženom kakva je nekad bila.

youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Razočarala: Milica Milosavljević Dugalić

Naime, ona se na žurci toliko opustila da je "zaboravila" na kamere, pa se bacila na vreo ples sa plesačima i striperima simulirajući seks.

- Uvek dajem šansu ljudima, čak i po nekoliko puta. Ovde sam da testiram sebe, kako bih proverila koje su moje granice - rekla je Milica pre ulaska u Zadrugu.

Mnogi su razočarani, mnogi se pitaju šta joj je trebalo da "ulazi" u isti koš sa starletama i ženama sumnjivog morala i zanimanja.

I nije ona jedina. Mnoge, nekada poštovane i uvažene javne ličnosti dozvolile su sebi da se blamiraju po rijalitijima. Zašto? Zbog popularnosti i malo para? Vredili zbog toga karijeru baciti u blato?

Snežana Mišković Viktorija nekada je "vladala" rok scenom, 1986. godine proglašena je za najbolju rok pevačicu, a onda je nestala.

Umesto na muzičku pre neki godinu obrela se na rijaliti sceni i od tada samo menja dekor i cimere od Farme do Zadruge.

- U Zadrugu ulazim da uživam. Meni je veoma drago što je Pink napravio svoju licencu, da svet može nešto da vidi i od nas. Sada sam mnogo mirnija i više niko ne može da me izbaci iz takta - rekla je Viktorija.

A u Zadruzi Viktorija k'o Viktorija, ništa novo, rekli bi oni koji prate ovaj rijaliti program.

Jednom prilikom Lepa Lukić za sebe je rekla da je "kao majmunče" sve voli da proba. I tako je počelo.

Od Velikog brata, preko Farme do Parova. Šetka se Lepa kroz rijaliti programe, iako to ne priliči ni njenim godinama, a još manje ženi njenog glasa i renomea.

- U rijaliti idem zbog novca. Nema ništa loše u tome, ja ne radim ništa loše. Mene narod voli i ne zamera mi što idem u rijaliti - rekla je Lukićeva.

Lidija odbila ponude

Uprkos ciframa od kojih se vrti u glavi, mnoge javne ličnosti odbile su ponudu da učestvuju u rijaliti programima. Većina ističe da ne postoje pare za koje bi prodali svoju privatnost.

- Nisam ja za to, odbila sam nekoliko ponuda, a i ljudima bih sigurno bila dosadna. Ne družim se ja sa poznatima i nikad ne bih prodala svoju privatnost - kazala je Lidija Vukićević.

Nada Topčagić ulazila je u rijaliti isključivo kao gost na nekoliko sati. Nudili su joj da ostane duže, ali...

- Nije to za mene. Meni samo da neko nešto kaže ja bih haos napravila, radila bi bejzbol palica sto posto, zato je i bolje ovako - iskrena je Nada.

Nema 'leba od muzike

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol ušla je na Farmu iz, kako se pričalo, egzistencijalnih razloga.
- Koga interesuje da li ja imam da jedem hleb ili ne? To je glupost. Zaista ne mogu da živim od muzike, ali trudim se da budem skromna i fina. Neću da budem bogata, jer svako ko je bogat, taj je nesrećan. Rano sam počela da radim, toliko puno para sam potrošila da ne želim da ih vidim, smučile su mi se - rekla je jednom prilikom Bebi Dol.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online