Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.07.2010.
08:00
Alo rs A

Firči: Marini preti hapšenje u SAD!

Hrvatskoj pop pevačici Marini Perazić preti hapšenje ukoliko ikada kroči na tlo Sjedinjenih Američkih Država, jer je pre više od deset godina kidnapovala svoje ćerke Miju i Lunu, koje sada imaju 18 odnosno 15 godina, otkriva u ekskluzivnom razgovoru za list "Alo!“ Ivan Fece Firči.

Kako bivši suprug seks simbola osamdesetih kaže, ona je bez njegovog odobrenja i znanja otela njihovu decu i odvela ih u rodnu Rijeku. Dok je on shvatio šta se događa i prijavio kidnapovanje, Marina se već nalazila u avionu iznad Atlantika, u društvu svog tadašnjeg ljubavnika.

Ambasada SAD bez komentara

"Američki zakon nam ne dozvoljava da komentarišemo individualne slučajeve u vezi s njihovim boravkom u SAD. Žao mi je što nismo u mogućnosti da vam pomognemo", rekla je Marina Soković listu "Alo" u ime PR službe američke ambasade.

"Naravno da ne mogu da budem u dobrim odnosima sa osobom koja mi je kidnapovala decu. Ona je tada stavljena na takozvanu plavu poternicu, koja podrazumeva hapšenje ukoliko se nađe na američkoj teritoriji, a teoretski bi mogla biti uhapšena i u američkoj ambasadi ako bi aplicirala za vizu. Sećam se da je izvadila duplikate pasoša tako što je slagala da su deca izgubila pasoše i sa nešto novca i svojim tadašnjim ljubavnikom pobegla u Rijeku. Prema sudskoj odluci, bez mog pismenog odobrenja nije imala nikakvo pravo da napusti zemlju, ipak, izgleda da je strpljivo i studiozno pripremila sve, koristeći opušteniju atmosferu u američkoj administraciji pre terorističkih napada 11. septembra", kaže za list "Alo!“ Firči.


Naš sagovornik kaže da bi se američke vlasti sigurno pozabavile njegovo bivšom suprugom samo kada bi „potegao priču“.

"Siguran sam da bi i u Srbiji i Hrvatskoj bila izvedena na sud, a onda i uhapšena, ali neću zbog dece to da uradim, ne pada mi na pamet da joj pravim sr... samo zbog Mije i Lune", ističe Firči.


Iako je starija ćerka nedavno napunila 18 godina, prema američkim zakonima, tek će za tri godine postati punoletna. S obzirom na to da planira da nastavi školovanje u Americi, Marina je već najavila da će otpratiti ćerku „preko bare“...


Da u ovoj priči ima istine, potvrdila nam je svojevremeno i sama Perazićeva, koja je u prepisci preko imejlova napisala:


"Priča s ulaskom u Ameriku je istinita kao i sve ostale koje Firči ispriča u vezi sa mnom!!! Da, otela sam decu iz Njujorka mimo Firčijeve sudske zabrane i ponosim se time!!! Otkad je to nepoznata vest?! I sad mi Firči preti preko dece, jer nema petlju da mi to kaže u lice, da će me prijaviti ako pokušam ući u Ameriku, kako bi me uhapsili i, naravno, ja ću kad-tad pokušati, jer ću želeti da se priključim svojoj Miji. Izboriću se i za taj deo slobode kad je on u pitanju!!!"

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online